Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναδιοργάνωση στην HTC -μείωση προσωπικού έως και 15%

Αναδιοργάνωση στην HTC -μείωση προσωπικού έως και 15%

Επιχειρηματικές μονάδες με αντικείμενο τα προηγμένα smartphone, την εικονική πραγματικότητα και προϊόντα lifestyle πρόκειται να ιδρύσει η HTC με την εφαρμογή προγράμματος επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης που ανακοίνωσε στις 27 Αυγούστου 2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 35%, συμπεριλαμβανομένης μείωσης προσωπικού κατά 15%.

Επιχειρηματικές μονάδες με αντικείμενο τα προηγμένα smartphone, την εικονική πραγματικότητα και προϊόντα lifestyle πρόκειται να ιδρύσει η HTC με την εφαρμογή προγράμματος επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης που ανακοίνωσε στις 27 Αυγούστου 2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 35%, συμπεριλαμβανομένης μείωσης προσωπικού έως και 15%.

«Η HTC είναι μια εμπνευσμένη εταιρεία που διοικείται από καινοτόμα στελέχη, με ένα μοναδικό μείγμα εξειδικευμένης γνώσης στο συνδυασμό hardware και software, την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών και την κορυφαία σχεδίαση. Καθώς στην παρούσα φάση βρισκόμαστε σε μια διαδικασία επέκτασης πέρα από τα smartphones, χρειαζόμαστε ένα δυναμικό και ευέλικτο οργανωτικό μοντέλο που να διασφαλίζει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις συναρπαστικές προοπτικές που ανοίγονται στον χώρο της διασύνδεσης και επικοινωνίας», δήλωσε η Cher Wang, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της HTC. «Αυτή η στρατηγική αναδιοργάνωσης της εταιρείας μας θα εξασφαλίσει ότι κάθε μία από τις προϊοντικές μας σειρές διαθέτει την απαιτούμενη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, αλλά και τους κατάλληλους πόρους έτσι ώστε να επεκταθούμε σε νέες αγορές».

  • Η Cher Wang, Πρόεδρος και συνιδρύτρια της HTC, ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στις 24 Μαρτίου, στην θέση του Peter Chou, ο οποίος μετακινήθηκε σε νέο στρατηγικό ρόλο, επικεφαλής του τομέα καινοτομίας νέων προϊόντων. Έχει δε χαρακτηριστεί ως «Η πιο ισχυρή γυναίκα της ασύρματης τεχνολογίας».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024