Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΟΤΕ-COSMOTE: Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Παιδί και Ασφάλεια στην Τεχνολογία»

ΟΤΕ-COSMOTE: Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Παιδί και Ασφάλεια στην Τεχνολογία»

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE δημιούργησαν το νέο πρόγραμμα «Παιδί και ασφάλεια στην τεχνολογία», το οποίο μέσα από το safekids.gr παρέχει ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας σε κάθε περιβάλλον. Ειδικότερα, για τη χρήση κινητών από τα παιδιά, η COSMOTE παρουσιάζει την υπηρεσία COSMOTE SMILE.

Οι τρόποι πρόσβασης των παιδιών στον κόσμο της τεχνολογίας είναι πολλοί και γεμάτοι αναρίθμητες δυνατότητες γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας. Καθώς όμως συνοδεύονται ενίοτε από ορισμένους κινδύνους, ο ΟΤΕ και η COSMOTE δημιούργησαν το νέο πρόγραμμα «Παιδί και ασφάλεια στην τεχνολογία». Το πρόγραμμα, μέσα από το site www.safekids.gr, παρέχει ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας σε κάθε περιβάλλον.

Ειδικότερα, για τη χρήση κινητών από τα παιδιά, η COSMOTE παρουσιάζει την υπηρεσία COSMOTE SMILE! Η Υπηρεσία είναι σχεδιασμένη για παιδιά, για να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού τους, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά για τα ίδια αλλά και για τους γονείς!

Τι είναι όμως η υπηρεσία Smile;

Πρόκειται για ένα application το οποίο εγκαθίσταται στο καρτοκινητό του παιδιού και το κλειδώνει σε «Safe Mode», διασφαλίζοντας έτσι ότι είναι απόλυτα ασφαλές και υπό τον έλεγχο του γονιού. Η υπηρεσία επιτρέπει τη διαχείριση και την επίβλεψη του κινητού του παιδιού, από το γονιό μέσα από το web site της υπηρεσίας στο οποίο μόνο ο γονιός έχει πρόσβαση.

Η διαδικασία ενεργοποίησης και διαμόρφωσης των επιτρεπόμενων λειτουργιών είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Το application είναι συμβατό με όλα τα τελευταία Android κινητά τηλέφωνα, ανεξαρτήτως τιμής και λειτουργιών.

Με ποιους τρόπους μπορεί η υπηρεσία να προστατεύσει τα παιδιά;

Αναλυτικά, η υπηρεσία COSMOTE SMILE επιτρέπει σε κάθε γονιό να νιώθει ασφάλεια για το παιδί του, όσον αφορά:

  • Την επικοινωνία: Δεν χρειάζεται πια να ανησυχεί σχετικά με το με ποιους επικοινωνεί το παιδί του, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τις επαφές που το παιδί μπορεί να καλέσει ή από τις οποίες μπορεί να δεχθεί κλήσεις και SMS.
  • Την τοποθεσία όπου βρίσκεται: Μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεται το κινητό του παιδιού, αλλά και τις προηγούμενες τοποθεσίες που επισκέφτηκε μέσα στη μέρα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να θέσει όρια στο χάρτη και να ενημερώνεται με ένα SMS κάθε φορά που το παιδί βγαίνει από αυτά.
  • Την πρόσβαση σε apps & web: Έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα apps τα οποία θα χρησιμοποιεί το παιδί αλλά και τα παιχνίδια που θα μπορεί να παίξει. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να θέσει χρονικά όρια στη χρήση των εφαρμογών από το παιδί, που θα περιηγείται έτσι μόνο σε ιστοσελίδες με ασφαλές περιεχόμενο.
  • Τα αρχεία που έχει διαγράψει: Μέσω της υπηρεσίας όλες οι κινήσεις του κινητού (από και προς) είναι καταγεγραμμένες και προσβάσιμες κάθε στιγμή από το γονιό. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που τραβάει το παιδί, υπάρχει άμεση ανταπόκριση μέσω cloud και ο γονιός τις βλέπει στο PC/tablet, ακόμα κι αν το παιδί τις σβήσει αμέσως.

Επιπλέον, ο γονιός μπορεί να ενημερώνεται για το χρηματικό υπόλοιπο, να ενεργοποιεί πακέτα ομιλίας, SMS και Internet, καθώς και να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας.

Και πόσο θα στοιχίζει;

Για τον πρώτο μήνα, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν! Στην συνέχεια, με μόνο 5€ το μήνα ο γονιός έχει στη διάθεσή του όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες της υπηρεσίας, ενώ παράλληλα και το παιδί έχει στο καρτοκινητό του 60 λεπτά και 60 SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 60 ΜΒ Internet. Φυσικά, το παιδί έχει στη διάθεσή του τα πακέτα και τις υπηρεσίες του καρτοκινητού του.

Με άλλα λόγια, η υπηρεσία COSMOTE SMILE είναι μια εύχρηστη και προσιτή υπηρεσία που επιτρέπει στους γονείς να έχουν «ήσυχο το κεφάλι τους» και στα παιδιά να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας με ασφάλεια!

ΟΤΕ – COSMOTE

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024