Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση της Apple (ακόμα και από Windows)

Πώς θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση της Apple (ακόμα και από Windows)

Εάν θεωρείτε ότι κακώς ορίστηκε η 9η Σεπτεμβρίου ως η ημέρα του πολιτικού ντιμπέιτ, δεδομένου ότι στις 20:00 ώρα Ελλάδος ξεκινά η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, τότε κλείστε την τηλεόραση και ετοιμαστείτε για την παρουσίαση των νέων iPhone, πιθανότατα ενός iPad γίγας και του νέου Apple TV και σίγουρα, "one more thing".

Εάν θεωρείτε ότι κακώς ορίστηκε η 9η Σεπτεμβρίου ως η ημέρα του
πολιτικού ντιμπέιτ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι στις 20:00 τοπική ώρα ξεκινά η
καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, τότε κλείστε την τηλεόραση
και ετοιμαστείτε για την παρουσίαση των νέων iPhone, πιθανότατα ενός
iPad «γίγας» και του νέου Apple TV και σίγουρα, «one more thing». Το ντιμπέιτ ξεκινά στις 21:00, η παρουσίαση του Τιμ Κουκ στις 20:00 και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Εάν είστε ήδη πελάτης της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο, θα χρειαστείτε μια από τις συσκευές με το δαγκωμένο μήλο. Mac, iPhone, iPad και iPod touch θα πρέπει να μεταφερθούν μέσω Safari στην διεύθυνση http://www.apple.com/apple-events/september-2015/ αρκεί οι Mac να τρέχουν OS X v10.8.5 ή νεότερο και οι φορητές συσκευές τουλάχιστον iOS 7.0. Από την Apple TV (δεύτερης και τρίτης γενιάς), θα βρείτε επίσης την επιλογή Apple Event.

Εάν έχετε PC με Windows και σπεύσατε να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε εκδήλωση της Apple από το ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κι αυτό καθώς, ο νέος browser, ο Microsoft Edge υποστηρίζει την μετάδοση με τεχνολογία ροής της Apple, HTTP Live Streaming (HLS).

Το tech.in.gr θα παρακολουθεί την εκδήλωση και θα σας μεταφέρει άμεσα τις εξελίξεις από την πρώτη σελίδα του, http://tech.in.gr/ και την ενότητα Επιστήμη-Τεχνολογία στις Ειδήσεις του in.gr στην διεύθυνση http://news.in.gr/science-technology/

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024