Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαιώστε την θεμιτή κατασκευή κεραιών στην περιοχή σας

Επιβεβαιώστε την θεμιτή κατασκευή κεραιών στην περιοχή σας

Στο keraies.eett.gr οι πολίτες μπορούν, με απλά βήματα, να αναζητήσουν κατασκευές κεραιών σε έναν Δήμο ή συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και σε μια γεωγραφική περιοχή, μέσω χάρτη, και στη συνέχεια να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για αδειοδοτημένη κατασκευή και από ποια εταιρεία. Στόχος της ΕΕΤΤ που ανέπτυξε την διαδικτυακή εφαρμογή είναι να ενισχύσει τη διαφάνεια και να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών.

Η ΕΕΤΤ ανέπτυξε την Ενημερωτική Πύλη Κατασκευών Κεραιών στην διεύθυνση keraies.eett.gr, η οποία παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις κατασκευές κεραιών που τους ενδιαφέρουν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Στο keraies.eett.gr οι πολίτες μπορούν, με απλά βήματα, να αναζητήσουν κατασκευές κεραιών σε έναν Δήμο ή συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και σε μια γεωγραφική περιοχή, μέσω χάρτη, και στη συνέχεια να ενημερωθούν για:

  • Τις κατασκευές κεραιών που έχουν αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ ή έχουν δηλωθεί στην ΕΕΤΤ.
  • Το περιεχόμενο της άδειας ή της δήλωσης όπου αναφέρονται και οι σχετικές εγκρίσεις συναρμόδιων φορέων.
  • Το νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία βάσει της οποίας αδειοδοτήθηκε.
  • Την εταιρία που είναι κάτοχος της κεραίας.

Επίσης, παρέχονται γενικότερες πληροφορίες για θέματα κατασκευών κεραιών, όπως το νομοθετικό πλαίσιο, η διαδικασία αδειοδότησης και οι αρμόδιοι φορείς.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο keraies.eett.gr βασίζονται στα στοιχεία που τηρούνται στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών (ΣΗΛΥΑ), μία ακόμα διαδικτυακή εφαρμογή της ΕΕΤΤ μέσω της οποίας πραγματοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης μίας στάσης (one-stop shop) για τις κατασκευές κεραιών.

To keraies.eett.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την ΕΕΤΤ και λειτουργεί πιλοτικά. Στόχος της ΕΕΤΤ είναι η ενίσχυση της διαφάνειας σε θέματα αδειοδότησης κατασκευών κεραιών και η προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών με την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

  • Ξέρετε ότι: Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ότι, για ορισμένες κατηγορίες κατασκευών κεραιών δεν απαιτείται άδεια, αλλά μόνο υποβολή δήλωσης στην ΕΕΤΤ. Επιπλέον, υπάρχουν κατασκευές κεραιών που εγκαθίστανται χωρίς να απαιτείται άδεια ή δήλωση στην ΕΕΤΤ και δεν καταχωρούνται στο μητρώο της.
  • Σε περίπτωση που κατά την αναζήτηση στην Ενημερωτική Πύλη δεν προέκυψαν αποτελέσματα για την κατασκευής κεραίας που σας ενδιαφέρει και επίσης, η κατασκευή δεν εξαιρείται αδειοδότησης, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην ΕΕΤΤ συμπληρώνοντας τη «Φόρμα υποβολής καταγγελίας για κατασκευή κεραίας».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024