Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διετής εγγύηση με δωρεάν παραλαβή και επιστροφή με courier σε περίπτωση βλάβης στα Lenovo

Διετής εγγύηση με δωρεάν παραλαβή και επιστροφή με courier σε περίπτωση βλάβης στα Lenovo

H Lenovo ανακοίνωσε ότι τα laptop, οι υπολογιστές AIO, τα tablet και τα smartphone που πωλούνται στην ελληνική αγορά από την 1η Απριλίου 2015 καλύπτονται από διετή εγγύηση, με την δωρεάν παραλαβή και επιστροφή στον χώρο του πελάτη. Η εγγύηση Pickup & Return αφορά στα λεγόμενα «καταναλωτικά» και όχι στα «επαγγελματικά» προϊόντα της Lenovo.

Όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της Lenovo, όπως laptop, desktop, All In One, tablet, smartphone, προσφέρονται στους πελάτες με 2 χρόνια βασική εγγύηση Pickup & Return, ανακοίνωσε η Lenovo.

Κάθε πελάτης εξυπηρετείται πια για 2 χρόνια, από την ημερομηνία αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος έχει αγοραστεί από 01/04/2015, μέσω courier, σε όλη την Ελλάδα, υπό τους περιορισμούς κάλυψης courier βάσει περιοχής.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, όσα προϊόντα πωλούνται με εγγύηση 3 ετών, ισχύει η 3ετής εγγύηση. Αποσαφηνίζει δε, πως η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά στην εγγύηση των επαγγελματικών προϊόντων της οικογένειας Think (όπου ισχύει ό,τι ορίζεται ανά κωδικό).

To τηλεφωνικό κέντρο της Lenovo για την τεχνική υποστήριξη των καταναλωτικών της προϊόντων απαντά στο τηλέφωνο 211 19 84 507 και λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00.

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα service & στοιχεία επικοινωνίας, η εταιρεία παραπέμπει στην διεύθυνση http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024