Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υπάρχει νερό στον Άρη, αλλά… το Facebook δεν θα γίνει συνδρομητικό

Με μια αναφορά στην πρόσφατη ιστορική ανακάλυψη για την εποχική ροή νερού στον Κόκκινο Πλανήτη, η Facebook Inc. διαψεύδει όλα όσα μεταδίδονται από προφίλ σε προφίλ στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook θα παραμείνει δωρεάν, αποσαφηνίζει σε όσους πιάστηκαν κορόιδο και αντέγραψαν νομική δήλωση με την οποία ζητούν να παραμείνουν μακριά από τη δημόσια θέα δημοσιεύματα στην σελίδα τους, κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα την δωρεάν παραμονή τους στο, δήθεν, συνδρομητικό στο εξής, Facebook.

Με μια αναφορά στην πρόσφατη ιστορική ανακάλυψη για την εποχική ροή νερού στον Κόκκινο Πλανήτη, η Facebook Inc. διαψεύδει όλα όσα μεταδίδονται από προφίλ σε προφίλ στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, περί συνδρομητικού Facebook.

Νερό μπορεί να υπάρχει στον Άρη, το Facebook όμως θα παραμείνει δωρεάν, αποσαφηνίζει σε όσους ξεγελάστηκαν και αντέγραψαν το επίμαχο post. Πρόκειται για μια «νομική δήλωση», με την οποία κάθε μέλος του Facebook φέρεται να ζητά να παραμείνουν μακριά από τη δημόσια θέα δημοσιεύματα στην σελίδα του, κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα την δωρεάν παραμονή τους στο, δήθεν, συνδρομητικό στο εξής, Facebook. Η χρήση του Facebook θα χρεώνεται 5,99 δολάρια στο εξής, ανέφερε το hoax, που έπρεπε να αντιγράψουν και να δημοσιεύσουν τα μέλη της υπηρεσίας.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

While there may be water on Mars, don’t believe everything you read on the internet today. Facebook is free and it…

Posted by Facebook onΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024