Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγινε η κλήρωση για το 4G+ tablet Sony Xperia Z4, αξίας €699, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Έγινε η κλήρωση για το 4G+ tablet Sony Xperia Z4, αξίας €699, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρόσφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του in.gr ένα tablet SONY Xperia Z4, το πρώτο 4G+ Tablet στην Ελλάδα, αξίας 699€.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρόσφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του in.gr ένα tablet Sony Xperia Z4, το πρώτο 4G+ tablet στην Ελλάδα, αξίας 699€.

  • Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015, ώρα 15:00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80, Ιλίσια. Το in.gr επικοινώνησε με τον τυχερό και αναμένει την αποδοχή του δώρου εντός τριών εργάσιμων ημερών, πριν δημοσιεύσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.
  • Νικήτρια αναδείχθηκε η κα Μαρίνα Καλιθινού, η οποία αποδέχτηκε το δώρο της.
  • Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι στο tech.in.gr για την επόμενη κλήρωση!

Το Sony Xperia Z4 διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Είναι το πιο ελαφρύ και λεπτό tablet στον κόσμο, με την πιο φωτεινή οθόνη 10,1’’, με ανάλυση 2Κ που παρέχει για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Το μοναδικό αυτό tablet με Android είναι αδιάβροχο -αν λερωθεί, μπορεί κανείς απλά να το ξεπλύνει στη βρύση!-, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ειδικό γυαλί και έχει μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι. Το Sony Xperia Z4 αποδίδει εξαιρετικό ήχο high-res, ήχο που αγγίζει τα επίπεδα ποιότητας ενός στούντιο ηχογράφησης.

Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής του SONY Xperia Z4 σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, να ανοίγει μεγάλα αρχεία και να κατεβάζει τα e-mail του απίστευτα γρήγορα, αλλά και να απολαμβάνει ταινίες και βίντεο χωρίς καθυστερήσεις. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Όροι διαγωνισμού

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα του διαγωνισμού.
  • Ο τυχερός/-ρή θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail του in.gr εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024