Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής από το πρωί ως το βράδυ

Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής από το πρωί ως το βράδυ

Ένας τεράστιος σκληρός δίσκος της δεκαετίας του '60, ο πρόγονος του USB stick σε... μεγάλο μέγεθος, το γαλλικό minitel που θεωρείται προπομπός του Ίντερνετ και το πρώτο e-mail που στάλθηκε από την Ελλάδα, διάτρητες κάρτες, ταινίες, λυχνίες και τρανζίστορ θα δουν όσοι συμμετέχουν στην ξενάγηση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (10-11 Οκτωβρίου 2015).

Ένας τεράστιος σκληρός δίσκος της δεκαετίας του ’60, ο πρόγονος του USB stick σε… μεγάλο μέγεθος, το γαλλικό τερματικό Μinitel που θεωρείται προπομπός των σημερινών διαδικτυακών υπηρεσιών και το πρώτο e-mail που στάλθηκε από την Ελλάδα, διάτρητες κάρτες, ταινίες, λυχνίες και τρανζίστορ θα δουν όσοι συμμετέχουν στην ξενάγηση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (10-11 Οκτωβρίου 2015).

Τα εκθέματα του Μουσείου επί της Λεωφόρου Κηφισού, αρ. 58 στο Αιγάλεω αριθμούνται σε χιλιάδες περιφερειακά και συσκευές, μεταξύ των οποίων και 192 υπολογιστές από το παρελθόν. Η επίσκεψη στο Μουσείο διευκολύνεται από την ξενάγηση των καταρτισμένων ανθρώπων του.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας τους θα εισέρχονται επισκέπτες φοιτητές και άνεργοι από το πρωί στις 9:00 έως το βράδυ στις 21:00.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024