Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
mi-cluster: Κάλεσμα για συμμετοχή στην CES 2016

mi-cluster: Κάλεσμα για συμμετοχή στην CES 2016

Στην περίφημη Κοιλάδα του Πυριτίου και στην καθιερωμένη επί 40 χρόνια διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών CES 2016 καλούνται να συμμετέχουν ελληνικές επιχειρήσεις. Την πρόσκληση απευθύνει ο συνεργατικός σχηματισμός mi-cluster του Corallia που έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα από το 2006 μεγάλες, μικρομεσαίες και νεότευκτες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ινστιτούτα που ασχολούνται με τα συστήματα και τις εφαρμογές της νανο/μικροηλεκτρονικής.

Στην περίφημη Κοιλάδα του Πυριτίου και στην καθιερωμένη επί 40 χρόνια διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών CES 2016 καλούνται να συμμετέχουν ελληνικές επιχειρήσεις. Την πρόσκληση απευθύνει ο συνεργατικός σχηματισμός mi-cluster με συντονιστή το Corallia, τον οποίο έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα από το 2006 μεγάλες, μικρομεσαίες και νεότευκτες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ινστιτούτα που ασχολούνται με τα συστήματα και τις εφαρμογές της νανο/μικροηλεκτρονικής.

Με την υποστήριξη του οργανισμού Enterprise Greece, ο οποίος προβάλλει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, όσοι συμμετέχουν στην αποστολή θα βρεθούν στην CES 2016 που διεξάγεται από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου 2016 στο Λας Βέγκας καθώς σε τριήμερο roadshow στη Silicon Valley, με στόχο τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές.

  • Το mi-Cluster προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην επικείμενη εθνική επιχειρηματική αποστολή, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες. Οι θέσεις για τους εκθέτες είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την οργανωτική επιτροπή. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα. Κατερίνα Τζεβελέκα [T:2610.93.40.20 | Ε: k.tzeveleka (at) corallia.org].

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν σε εθνικό περίπτερο στο Eureka Park, όπου συγκεντρώνονται μικρές εταιρείες και startup οι οποίες έχουν ανακοινώσει μέσα στους τελευταίους 9 μήνες την κυοφορία κάποιου καινοτόμου προϊόντος, είτε πρόκειται για hardware, software ή υπηρεσία.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024