Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλληνες εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετέχουν σε διαγωνισμό της Microsoft

Έλληνες εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετέχουν σε διαγωνισμό της Microsoft

Η Microsoft διοργανώνει τον διαγωνισμό Microsoft MIXathon Challenge, καλώντας εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα και 31 ακόμα χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης να αξιοποιήσουν τα προϊόντα της και συγκεκριμένα, το PowerPoint και μια νέα επέκταση, το Office Mix, για να να συστηθούν στο κοινό και να προτείνουν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα.

Η Microsoft διοργανώνει τον διαγωνισμό Microsoft MIXathon Challenge, καλώντας εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα και 31 ακόμα χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης να αξιοποιήσουν τα προϊόντα της για να να συστηθούν στο κοινό και να προτείνουν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα.

To MIXathon αποτελεί μέρος του Microsoft Partners in Learning, ενός παγκοσμίου εγχειρήματος που ως στόχο έχει να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν, ώστε να αντιληφθούν οι μαθητές τους τις ικανότητες τους στο μέγιστο. Οι συνεργάτες της Microsoft, Corinth και Kinems, αποτελούν τους χορηγούς του MIXathon.

Κάθε χώρα θα αναδείξει έναν νικητή για να την εκπροσωπήσει στους τοπικούς τελικούς.

  • Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με τους μαθητές τους για να δημιουργήσουν ένα 15λεπτο διαδραστικό μάθημα με θέμα της επιλογής τους, χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint και την ολοκαίνουρια δωρεάν επέκταση, Office Mix.
  • Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Τι είναι το Office Mix; Το Office Mix είναι μια δωρεάν επέκταση του PowerPoint που διευκολύνει τη μετατροπή των παρουσιάσεων σε ευχάριστα, διαδραστικά online μαθήματα τα οποία μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους μαθητές και συνάδελφοι μέσα από το OneNote, στο διαδίκτυο ή στο αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης μάθησης.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές από τις 12 Οκτωβρίου 2015 και έως την 31η Δεκεμβρίου 2015. Στο www.MIXathon.org δημοσιεύονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, τα κριτήρια αξιολόγησης, τα νέα, τις ενημερώσεις και τα εκπαιδευτικά υλικά γύρω από το Office Mix και άλλα.

Οι καθηγητές έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν την ιστοσελίδα στο Facebook Microsoft MIXathon Challenge! για να συνδεθούν με συναδέλφους τους από όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και να ανταλλάξουν ιδέες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024