Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχονόμος σταματάει αργά κινούμενο όχημα... χωρίς οδηγό

Τροχονόμος σταματάει αργά κινούμενο όχημα… χωρίς οδηγό

Αστυνομικός της τροχαίας στην περιοχή Mountain View, όπου εδρεύει η Google, έκανε σήμα για να σταματήσει όχημα που παρακώλυε την κυκλοφορία, κινούμενο με πολύ χαμηλή ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα, όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα από τα αυτόνομα οχήματα της εταιρείας, χωρίς οδηγό...  για την παραλαβή των κλήσεων της τροχαίας.

Αστυνομικός της τροχαίας στην περιοχή Mountain View, όπου εδρεύει η Google, έκανε σήμα για να σταματήσει όχημα που παρακώλυε την κυκλοφορία, κινούμενο με πολύ χαμηλή ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα, όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα από τα αυτόνομα οχήματα της εταιρείας, χωρίς οδηγό… για την παραλαβή των κλήσεων της τροχαίας.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό El Camino Real, όπου το Google Autonomous Vehicle βρισκόταν στην 3η αριστερή λωρίδα, κινούμενο με σχετικά χαμηλή ταχύτητα αν και πρόκειται για δρόμο όπου η επιτρεπτή ταχύτητα προς την λεωφόρο Rengtorff δεν υπερβαίνει τα 56 χιλιόμετρα την ώρα. Εντούτοις, πίσω από το Google car είχε δημιουργηθεί κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, η τροχαία της περιοχής στο Μάουντεν Βιου στην Καλιφόρνια σημειώνει ότι το αυτόνομη όχημα δεν παρέβει τους κανόνες κυκλοφορίας και επισημαίνει ότι συναντά τακτικά εκπροσώπους της εταιρείας για να βεβαιώσει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων χωρίς οδηγό δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινότητα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024