Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ποιοι χρήστες των Windows 10 δεν θα λάβουν άμεσα την μεγάλη ενημέρωση

Η Microsoft άρχισε να διαθέτει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση της τελευταίας έκδοσης των Windows, εντούτοις το Windows Update θα την σερβίρει επιλεκτικά.

Η Microsoft άρχισε να διαθέτει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση της τελευταίας έκδοσης των Windows, εντούτοις το Windows Update θα την σερβίρει επιλεκτικά. Κι αυτό καθώς, η εταιρεία έκανε γνωστό, όπως αναμεταδίδει το περιοδικό Forbes, ότι όσοι έκαναν αναβάθμιση από τα Windows 7 ή τα Windows 8/8.1 στα Windows 10 τις τελευταίες 31 ημέρες δεν θα ενημερωθούν για την αναβάθμιση (αριθμός έκδοσης 10586 από την έκδοση 10240) που φέρνει σημαντικές βελτιώσεις, όπως η μείωση του χρόνου εκκίνησης, νέους drivers και βελτιστοποιημένα app.

  • Για να δείτε ποια έκδοση των Windows έχετε, πληκτρολογήστε winver (Windows Version) στην γραμμή εντολών -για να βρεθείτε στην γραμμή εντολών, ένας τρόπος είναι να… ψάξετε για την εντολή cmd.

Το επιχείρημα της Microsoft είναι ότι έτσι οι χρήστες διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν στην προηγούμενη έκδοση των Windows -δικαίωμα που υπονοείται ότι χάνουν όσοι κάνουν το πρώτο upgrade και έχουν ήδη ζήσει με τα Windows 10 τουλάχιστον 31 ημέρες.

Ένας τρόπος για να παρακάμψει ο χρήστης τον έλεγχο των 31 ημερών είναι να κατεβάσει τα Windows 10 από την αρχή από τον δικτυακό τόπο της Microsoft.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024