Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Google επιχειρεί να κλέψει τη δόξα του Facebook με ένα νέο Google+

Η Google επιχειρεί να κλέψει τη δόξα του Facebook με ένα νέο Google+

Επισκέψεις κατ'οίκον στους πλέον ενθουσιώδεις χρήστες του Google+ χρειάστηκε να κάνει η Google για να λάβει την απάντηση στο πιο ουσιαστικό ερώτημα που θα έσωζε το δικό της κοινωνικό δίκτυο: πώς και γιατί το χρησιμοποιείτε;

Επισκέψεις κατ’οίκον στους πλέον ενθουσιώδεις χρήστες του Google+ χρειάστηκε να κάνει η Google για να λάβει την απάντηση στο πιο ουσιαστικό ερώτημα που θα έσωζε το δικό της κοινωνικό δίκτυο: πώς και γιατί το χρησιμοποιείτε;

Η απάντηση ήταν σαφής: Γιατί παρακολουθούμε κοινά ενδιαφέροντα θέματα, είπαν οι χρήστες του Google+, παραπέμποντας στις Κοινότητες του κοινωνικού δικτύου από την αστροφωτογραφία μέχρι τα άγρια κολιμπρί.

Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής ήταν ο επανασχεδιασμός του Google+ γύρω από τις πολυσυλλεκτικές Κοινότητες και τις θεματικές Συλλογές στις οποίες μπορούν να εγγραφούν (join) ή να ακολουθήσουν (follow) αντίστοιχα τα μέλη του δικτύου. Η πρώτη σελίδα του Google+ θα διαμορφώνεται με βάση αυτές τις επιλογές.

Η προεπισκόπηση του νέου Google+ είναι διαθέσιμη στο Web -με sign in και «Let’Go» στην σχετική προτροπή για το G+- και σύντομα θα ακολουθήσει η ανανέωση των app του Google+ σε Android και iOS.

  • Ξέρετε ότι… έχετε ήδη προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο της Google εάν έχετε εγγραφεί τουλάχιστον σε μια από τις δεκάδες υπηρεσίες της -το Gmail, το YouTube κ.ά. Μπείτε στην υπηρεσία και επισκεφτείτε το plus.google.com και θα το διαπιστώσετε.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024