Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MS: Βρείτε ποιες εφαρμογές Android υπάρχουν στο Windows Phone Store

MS: Βρείτε ποιες εφαρμογές Android υπάρχουν στο Windows Phone Store

Διατεθειμένη να υποστεί την σύγκριση, η Microsoft καλεί τους κατόχους της πλέον δημοφιλούς πλατφόρμας λειτουργίας smartphone να διαπιστώσουν εάν αγοράζοντας ένα smartphone με Windows θα μπορούν να κάνουν όλα όσα κάνουν με ένα smartphone Android.

Διατεθειμένη να υποστεί την σύγκριση, η Microsoft καλεί τους κατόχους της πλέον δημοφιλούς πλατφόρμας λειτουργίας smartphone να διαπιστώσουν εάν αγοράζοντας ένα smartphone με Windows θα μπορούν να κάνουν όλα όσα κάνουν με ένα smartphone Android. Λίγο νωρίτερα, η Microsoft είχε κάνει γνωστό πως οι προγραμματιστές εφαρμογών για iPhone συνεχίζουν να έχουν την υποστήριξή της για την μεταφορά των apps τους στις συσκευές με Windows, όχι όμως και οι προγραμματιστές εφαρμογών για Android.

Το app που αναλαμβάνει να βρει εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά, από τους ίδιους ή άλλους developers, ονομάζεται AppComparison και είναι άμεσα διαθέσιμο στο Google Play Store. Χωρίς να απαιτεί «ιδιαίτερα δικαιώματα», το app της Microsoft Corp., προτίθεται να σας βοηθήσει να ταιριάξετε τα Android app που έχετε εγκαταστήσει με προτεινόμενα στο Windows Phone Store -χωρίς να συλλέγει, να αποθηκεύει ή να μοιράζεται οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Επιπλέον, προτρέπει τον χρήστη να επιλέξει δύο κατηγορίες εφαρμογών για τις οποίες ενδιαφέρεται περισσότερο και τελικά, προτείνει εναλλακτικά app ή τα ίδια που έχουν αναπτυχθεί και για smartphone με Windows καθώς και κάποιες «ενδιαφέρουσες εφαρμογές». Έτσι, θυμίζει στους χρήστες ότι μπορούν να αντικαταστήσουν το Google Drive με το δικό της OneDrive (οικείο από τα Windows στο desktop), ότι έχει αναπτυχθεί app για το Google+ και σε Windows Mobile (App for G+), ότι τους Χάρτες μπορεί να τους αναλάβει το HERE Maps (Nokia), την μουσική Google Play το CloudMuzik, ότι φυσικά το Facebook, το Twitter, το WhatsApp και ο Messenger τρέχουν και σε Windows Mobile κ.ο.κ. Στο υπόβαθρο του app, μια παραπομπή στο Windows Store για το Microsoft Lumia 640 LTE…

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024