Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί κάνουν Υποχρεωτική Επανεκκίνηση χρήστες του iPad Pro

Γιατί κάνουν Υποχρεωτική Επανεκκίνηση χρήστες του iPad Pro

Τέσσερα ενοχλητικά προβλήματα στο iPad Pro καλείται να αντιμετωπίσει δεόντως η Apple, ωστόσο επισήμως ασχολείται μόνο με το πιο πολυσυζητημένο που «νεκρώνει» το μεγάλο της τάμπλετ αφού το φορτίσει.

Τέσσερα ενοχλητικά προβλήματα στο iPad Pro καλείται να αντιμετωπίσει δεόντως η Apple, ωστόσο επισήμως ασχολείται μόνο με το πιο πολυσυζητημένο που «νεκρώνει» το μεγάλο της τάμπλετ αφού το φορτίσει.

Το iPad Pro που δεν ανταποκρίνεται ό,τι κι αν κάνει ο χρήστης μετά την φόρτιση δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα για αυτό, αλλά και πώς επιλύεται, έστω προσωρινά, προσθέτοντας πως προτείνεται να δοκιμάσετε την απενεργοποίηση του «Hey Siri».

Χρήστες αναφέρουν στην επίσημη κοινότητα αλληλοϋποστήριξης της Apple ότι είδαν την οθόνη του iPad Pro να «παγώνει» περιστασιακά και για λίγο, κατά τη χρήση. Όπως και στο πρόβλημα, η προσωρινή λύση είναι η ύστατη, δηλαδή η υποχρεωτική επανεκκίνηση.

Άλλοι χρήστες αναφέρονται σε αδυναμία του iPad Pro να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi. Για κάποιους το πρόβλημα επιλύεται με την υποχρεωτική επανεκκίνηση του iPad Pro και του router (off/on). Άλλοι επιχειρούν να εισάγουν ξανά τα στοιχεία εισόδου τους στο δίκτυο από τις σχετικές ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις/Γενικά/Επανεκκίνηση/Επανεκκίνηση Ρυθμίσεων Δικτύου). Όταν το πρόβλημα επιμένει, χρήστες στράφηκαν στην αλλαγή των διακομιστών του Διαδικτύου που κάνουν την αντιστοίχιση των διαδικτυακών διευθύνσεων με το αλφαριθμητικό αντίστοιχό τους, δηλαδή αλλάζουν τους DNS servers από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi (Settings/Wi-Fi, ταπ στο «i», αναζήτηση των DNS και αντικατάσταση των αριθμών ώστε να απευθύνονται είτε στους διακομιστές της Google -8.8.8.8 ή 8.8.8.4- ή, του OpenDNS -208.67.222.222 ή 208.67.222.220 (δείτε επίσης: https://use.opendns.com/).

Τέλος, ένα ακόμα πρόβλημα, ήσσονος σχετικά σημασίας είναι ότι ακούγονται με μειωμένη ένταση οι ήχοι του συστήματος -του κλειδώματος, των ειδοποιήσεων κ.λπ. Χρήστες αναφέρουν πως έλυσαν το πρόβλημα, αφού προηγουμένως έλεγξαν ότι ο σχετικός «διακόπτης» δεν είναι γυρισμένος στο Mute (Κέντρο Ελέγχου). Από τις ρυθμίσεις, μεταβαίνουν σε αυτές που αφορούν στον ήχο, απενεργοποιούν την αυξομείωση της έντασης από τα πλήκτρα στο τάμπλετ και την ορίζουν εκεί.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024