Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι είναι οι Ήρωες των Windows 10 και τι κάνουν στην Ερμού;

Ποιοι είναι οι Ήρωες των Windows 10 και τι κάνουν στην Ερμού;

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, «των καλύτερων Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ», παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender!

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, «των καλύτερων Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ», παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η εταιρεία μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τους «super ήρωες« στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούμε μαζί τους, και να αναρτήσουμε μια selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/WindowsGr, υποσχόμενη «απίστευτα Windows 10 δώρα».

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, «ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10», και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows,παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, καλείστε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://bit.ly/heroes10

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024