Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σώστε το headphone jack 3.5mm στο iPhone 7», λένε 200.000+ χρήστες

«Σώστε το headphone jack 3.5mm στο iPhone 7», λένε 200.000+ χρήστες

Οι φήμες ότι το επόμενο iPhone δεν θα έχει την καθιερωμένη υποδοχή για ακουστικά 3,5mm προκάλεσε την (οργισμένη) αντίδραση τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου, οι οποίοι διαμαρτύρονται καλώντας την Apple να μην συνδράμει στη δημιουργία βουνών από ηλεκτρονικά απόβλητα.

Οι φήμες ότι το επόμενο iPhone, το «iPhone 7″ δεν θα έχει την καθιερωμένη υποδοχή για ακουστικά 3,5mm προκάλεσαν την (οργισμένη) αντίδραση τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καλούν την Apple να μην συνδράμει στη δημιουργία «βουνών από ηλεκτρονικά απόβλητα». Η διαμαρτυρία για το standard headphone jack στο iPhone 7, που φιλοξενείται στο SumOfUs.org, έχει ήδη 227+ χιλιάδες υπογραφές.

Φήμες που διαδίδονται από δικτυακούς τόπους της Ανατολής ήδη από το Νοέμβριο του 2015 φέρουν την Apple να έχει ήδη αποφασίσει να αφαιρέσει την στρογγυλή υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ενσύρματα ακουστικά στο iPhone 7, γεγονός που θα της επέτρεπε να μειώσει κατά 1 χιλιοστό το πάχος του τηλεφώνου της.

Το ρόλο της υποδοχής ακουστικών λέγεται πως θα αναλάβει η νέα θύρα της Apple, Lightning των iPhone. Το iPhone 7 φημολογείται επίσης ότι, θα υποστηρίζει την ασύρματη σύνδεση ακουστικών.

Πάντως, εάν επαληθευτούν οι φήμες, οι κατασκευαστές ακουστικών θα πρέπει να αγοράσουν άδεια από την Apple για να υιοθετήσουν το lightning port στα ακουστικά τους. Άγνωστο παραμένει εάν στη συσκευασία του iPhone 7 θα υπάρχουν ακουστικά EarPod, αντάπτορας για τα υπάρχοντα ακουστικά ή νέα προϊόντα της Apple με την υπογραφή Beats -μετά την εξαγορά της εταιρείας.

Σχετικά με το iPhone 7, έχει επίσης κυκλοφορήσει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι θα είναι το πρώτο iPhone που θα φορτίζεται ασύρματα καθώς και το πρώτο με προστασία από την υγρασία (όχι όμως αδιάβροχο).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024