Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γιορτή της Φιλίας», τα 12α γενέθλια του Facebook - πώς θα γιορτάσετε

«Γιορτή της Φιλίας», τα 12α γενέθλια του Facebook – πώς θα γιορτάσετε

Την ετικέτα #friendsday φέρουν τα εορταστικά δημοσιεύματα της 4ης Φεβρουαρίου, τουλάχιστον από όσους δεχτούν την πρόσκληση του νεαρού Μαρκ Ζάκερμπεργκ στα 12α γενέθλια της πλέον δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Γιορτάστε τις ξεχωριστές φιλίες σας, και πείτε μου την ιστορία τους, είπε ο δημιουργός του Facebook.

Την ετικέτα #friendsday φέρουν τα εορταστικά δημοσιεύματα της 4ης Φεβρουαρίου στο Facebook από όσους δεχτούν την πρόσκληση του νεαρού Μαρκ Ζάκερμπεργκ στα 12α γενέθλια της πλέον δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Γιορτάστε τις ξεχωριστές φιλίες σας, και πείτε μου την ιστορία τους, είπε ο δημιουργός του Facebook.

  • Για τον εορτασμό της Γιορτής της Φιλίας, η υπηρεσία έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό βίντεο από τα post και την αλληλεπίδραση μεταξύ φίλων στο κοινωνικό δίκτυο. Το βίντεο με τίτλο «Friends Day video» εμφανίζεται στο Χρονολόγιο των μελών του δικτύου ή δίπλα στο βίντεο φιλίας κάποιου φίλου με την προτροπή «Δείτε το δικό σας!» (Watch Yours).
  • Στη διεύθυνση https://www.facebook.com/friendsday μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχει δημιουργηθεί για εσάς, να το επεξεργαστείτε και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Εάν δεν είστε ιδιαίτερα ενεργοί στην υπηρεσία, ενδέχεται να μην είναι εφικτή η δημιουργία βίντεο για την ημέρα φιλίας για εσάς.
  • Ακόμα η υπηρεσία έχει δημιουργήσει σειρά «στίκερ», διαθέσιμα για download από το πρόγραμμα επικοινωνίας Messenger, στη διεύθυνση http://facebook.com/stickers

Η υπηρεσία καθιερώνει την 4η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία γενεθλίων του Facebook, καθώς στις 4 Φεβρουαρίου 2004 ο νεαρός μεγιστάνας πια δηλώνει ότι άρχισε να γράφει τις πρώτες γραμμές κώδικα για το Facebook, για να βοηθήσει τους συμφοιτητές του στο κολλέγιο να επικοινωνούν.

«Σήμερα, περισσότεροι από 1.500.000.000 άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να παραμένουν συνδεδεμένοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η φιλία μας ενώνει και αλλάζει τον κόσμο…», γράφει ο zuck του Facebook:

February 4 is Facebook’s 12th birthday!Our anniversary has a lot of meaning to me as an opportunity to reflect on how…

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στιςΤρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Τα σχόλια στην ανάρτηση της 12ης Ιανουαρίου ξεπεράσαν τα 18.500 νήματα, στα οποία μέλη της υπηρεσίας γράφουν τη δική τους ιστορία φιλίας -ο Ζάκερμπεργκ εξάλλου έχει υποσχεθεί να διαβάσει όσο περισσότερες μπορεί από αυτές.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

    Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2024