Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για ομαδικές βιντεοκλήσεις από smartphone και tablet ετοιμάζεται το Skype

Για ομαδικές βιντεοκλήσεις από smartphone και tablet ετοιμάζεται το Skype

Οι χρήστες του Skype σε συσκευές με iOS, Android ή Windows 10 Mobile θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές βιντεοκλήσεις, όταν η Microsoft διαθέσει την ενημέρωση που θα προσθέσει στο Skype app την πρόσθετη δυνατότητα group videocalling.

Οι χρήστες του Skype σε συσκευές με iOS (iPhone και iPad), Android ή Windows 10 Mobile θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές βιντεοκλήσεις, μετά την αναμενόμενη τις «επόμενες εβδομάδες» ενημέρωση που θα προσθέσει στο Skype app την πρόσθετη δυνατότητα group videocalling. Οι κλήσεις δεν θα χρεώνονται, με εξαίρεση φυσικά την κίνηση δεδομένων που χρεώνεται εάν γίνεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Η δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής στην ίδια κλήση υπάρχει ήδη στην έκδοση του Skype για υπολογιστές. Πάντως, η ομάδα του Skype δεν έχει αποσαφηνίσει πότε ακριβώς θα προστεθεί η δυνατότητα και εάν θα είναι διαθέσιμη για όλους. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να εγγραφούν στη λίστα προς ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν το group videocalling μέσω Skype από smartphone και tablet γίνει διαθέσιμο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024