Γράψτε στα ελληνικά

Τη μετάφραση ομιλίας σε επτά γλώσσες αναλαμβάνει το Skype

Τη μετάφραση ομιλίας σε επτά γλώσσες αναλαμβάνει το Skype
Οι χρήστες της ενημερωμένης έκδοσης του Skype για υπολογιστές με Windows θα μπορούν να επικοινωνούν παρά το γεγονός ότι μπορεί να μιλούν δύο διαφορετικές γλώσσες. Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι στο εξής μπορεί να μεταφράζει 7 ομιλούμενες γλώσσες και μηνύματα σε 50 γλώσσες.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες που μιλούν διαφορετική γλώσσα μπορούν να αναθέσουν στο Skype Translator να μεσολαβεί, μεταφράζοντας από τη μια γλώσσα στην άλλη και ειδικότερα: Κινέζικα (Mandarin), αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά και ισπανικά.

Η μετάφραση σε περισσότερες γλώσσες είναι εφικτή, όχι όμως μιλώντας μέσω Skype for Windows, αλλά γράφοντας στο Skype -σε αυτή την περίπτωση, το Skype μπορεί να μεταφράζει και από/προς τα ελληνικά.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει ο χρήστης είναι να κάνει κλικ στο επάνω δεξί μέρος του Skype, στο εικονίδιο της υδρογείου για να ενεργοποιήσει τον Translator και να ορίσει τις γλώσσες επικοινωνίας.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις
Προηγούμενο άρθρο
Μετάφραση μηνυμάτων σε 50 γλώσσες στο Skype
Διαθέσιμος για δοκιμές ο πολύγλωσσος Skype Translator (13/05/15)

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: