Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Be Like Bill: O Bill, το νέο πρόσωπο του Διαδικτύου

Be Like Bill: O Bill, το νέο πρόσωπο του Διαδικτύου

Αν δεν τον έχετε δει ακόμα, θα τον έχετε σίγουρα ακούσει: Be like Bill, ή Όχι άλλο Βασίλη. Το χιούμορ και οι συστάσεις του σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους πάλι όχι. Πάντως, από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο φίλους στο Facebook, αφού οι ρήσεις που του αποδίδονται εύκολα περνάνε από προφίλ σε προφίλ ως το αστειάκι της ημέρας.

Αν δεν τον έχετε δει ακόμα, θα τον έχετε σίγουρα ακούσει: Be like Bill (και οι αναφορές «Όχι άλλο Βασίλη» αναφέρονται σε αυτόν). Το χιούμορ και οι συστάσεις του Bill σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους πάλι όχι. Συνήθως, καυτηριάζει διαδικτυακή συμπεριφορά, όπως τις συνεχείς αναρτήσεις selfie, τις ασταμάτητες προσκλήσεις Candy Crash Saga στο Facebook, την εμμονή με το Διαδίκτυο και τη συλλογή «φίλων» στο Facebook και τα social media γενικότερα κ.ά. Δεν είναι βέβαια πάντοτε ευγενικός και μπορεί να γίνει κυνικός.

Παρά το αμφιλεγόμενο προφίλ του, από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο φίλους στο Facebook, αφού οι ρήσεις που του αποδίδονται εύκολα περνάνε από προφίλ σε προφίλ ως το αστειάκι της ημέρας. Στο Twitter, τα tweet με τη φράση Be Like Bill είναι αναρίθμητα.

Σχεδιαστής του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς -είναι το γνωστό ανθρωπάκι που σχηματίζουμε όλοι με μερικές γραμμές και έναν κύκλο, αλλά προσοχή! Δεν έχει μύτη 🙂

Δημιουργός του είναι ο Μολδαβός Ευγένι Κροϊτόρου
που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας, ο οποίος μελετά τώρα πώς θα μπορέσει να ρευστοποιήσει την επιτυχία του Bill με το σκούφο.

Οι ατάκες του Bill, που συνήθως καταλήγουν στη φράση «Be like Bill» πολλές φορές προέρχονται από τον Κροϊτόρου, άλλοτε πάλι επιλέγονται από εκείνες που υποβάλλουν πρόθυμα οι χρήστες στη σελίδα του στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/OfficialBLB

Όσοι προτιμούν να βάλουν εαυτόν σε ρόλο Bill, χρησιμοποιούν την υπηρεσία
http://en.blobla.com/bla/be-like-me-be-like-bill για να δώσουν στο ανθρωπάκι το δικό τους όνομα και φύλο και αφήνουν στην γεννήτρια μηνυμάτων τα υπόλοιπα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024