Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 21 Φεβρουαρίου 2016, τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S7

Στις 21 Φεβρουαρίου 2016, τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S7

Ετοιμαστείτε για το νέο Galaxy, διεμήνυσε η Samsung Mobile στους απανταχού λάτρεις των smartphone της. Η εταιρεία παραπέμπει στην 21η Φεβρουαρίου 2016, δίνοντας περιθώρια «να ξανασκεφτούμε τι μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο».

Ετοιμαστείτε για το νέο Galaxy, διεμήνυσε η Samsung Mobile στους απανταχού λάτρεις των smartphone της. Η εταιρεία παραπέμπει στην 21η Φεβρουαρίου 2016, δίνοντας περιθώρια «να ξανασκεφτούμε τι μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο».

Ο διάδοχος του Samsung Galaxy S6 θα ανακοινωθεί την ημέρα εκείνη σε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα Unpacked events που διοργανώνει η εταιρεία. Αυτή τη φορά, το επόμενο Galaxy θα παρουσιαστεί στην Βαρκελώνη, λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση Mobile World Congress 2016. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το samsung.com.

Σε βίντεο 14 μόλις δευτερολέπτων, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός αφήνει μόνο έναν υπαινιγμό για τις δυνατότητες του Samsung Galaxy «S7». Στο βίντεο εμφανίζεται ένας χρήστης να φοράει τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητες που ανέπτυξε η εταιρεία σε στενή συνεργασία με την Oculus, και βλέπει να διακρίνεται ένα γαλάζιο φως από ένα τρισδιάστατο κουτί -μέσα στο οποίο κρύβεται προφανώς το S7. Σημειωτέον, πως το Gear S, τα κιάλια εικονικής πραγματικότητας της Samsung που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014, συνεργάζονταν αποκλειστικά με το Samsung Galaxy Note 4, με διαγώνιο 5,7 ίντσες.

Η επιλογή της σύνδεσης του S7 με τα κιάλια εικονικής πραγματικότητας δεν μπορεί παρά να παραπέμπει σε αυξημένες επεξεργαστικές ικανότητες του τηλεφώνου, το οποίο παρεμπιπτόντως φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με βάση το SoC (System on a Chip) στο οποίο θα βασίζεται η λειτουργία του: ένα με το τσιπ της Qualcomm, Snapdragon 820 και ένα με το δικό της Exynos. Ο πρώτος Exynos παρουσιάστηκε το 2013:

Samsung: Τι σημαίνει Octaπύρηνος, Exyπνος και Πράσιnos σε smartphone/tablet

Άλλες φήμες που μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν στις 21 Φεβρουαρίου, είναι ότι το S7 θα έχει προστασία από την υγρασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο, ότι θα μπορεί να ανταποκρίνεται διαφορετικά στην αυξανόμενη πίεση στην οθόνη -όπως συμβαίνει στα νεότερα iPhone με την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος, καθώς και ότι θα έχει κύρια κάμερα λιγότερων -12 αντί 16- megapixel. Μαθήματα για την τέχνη της αποτύπωσης της εικόνας, που στρέφουν το βλέμμα μας πέρα από τον αριθμό των εικονοστοιχείων μιας φωτογραφίας στο διάφραγμα και και το μέγεθος του αισθητήρα, έχουν κατά καιρούς παραδώσει πολλοί κατασκευαστές.

Το Galaxy S6 είχε με φακούς με διάφραγμαf1,9που επιτρέπουν να περάσει περισσότερο φως και αισθητήρες υψηλής ανάλυσης για να το καταγράψουν, με καλύτερη αντίθεση χρωμάτων που καταγράφεται δυναμικά με τοHDR σε πραγματικό χρόνο(λήψη με δυναμικό εύρος ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη αντίθεση των χρωμάτων από τις φωτεινές προς τις σκοτεινές περιοχές) και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας OIS για να περιορίζεται η θαμπάδα που προκαλείται από την κίνηση καθώς και το«IR Detect White Balance»που αναφέρεται στην δυνατότητα της συσκευής να αναπροσαρμόζει την απόδοση του φωτισμού, διακρίνοντας αυτόματα πότε η φωτογράφιση γίνεται σε εσωτερικό και πότε σε εξωτερικό χώρο.

Τέλος, αναμενόμενο θεωρείται να ανακοινωθούν δύο Galaxy, το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge.
Στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2016, αναμένεται επίσης να παρουσιαστούν το LG G5, το Huawei P9

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024