Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το HTC Vive VR

Αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το HTC Vive VR

H αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διαθέσει «τους προσεχείς μήνες» κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την HTC την πρώτη κάσκα εικονικής πραγματικότητας της HTC, HTC Vive VR.

H αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διαθέσει «τους προσεχείς μήνες» κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την HTC την πρώτη κάσκα εικονικής πραγματικότητας της HTC, HTC Vive VR.

Το HTC Vive VR Headset συνδέεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όπως περιγράφουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας, «η εμπειρία gaming είναι εκπληκτική, ωστόσο οι δυνατότητες που ανοίγονται πέρα από τα παιχνίδια είναι απεριόριστες, καθώς η εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει ξεπερνά οποιοδήποτε άλλο πακέτο virtual reality. To HTC Vive VR Headset διαθέτει αισθητήρες εντοπισμού που επιτρέπουν στο χρήστη να σηκωθεί, να περπατήσει και να περιηγηθεί ανακαλύπτοντας το εικονικό του σύμπαν και επιθεωρώντας αντικείμενα από οποιαδήποτε γωνία. Ο χρήστης αλληλεπιδρά πραγματικά με το περιβάλλον σε 360 μοίρες: μπορεί να αγγίζει τρισδιάστατα αντικείμενα, να τα πετάει μακριά, να κινείται σε εικονικούς χώρους όπως ο βυθός, να ζωγραφίζει στον «αέρα», να μαγειρεύει σε μια εικονική κουζίνα. Θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην απόδοση, η μάσκα είναι εξοπλισμένη με κορυφαίας ποιότητας γραφικά, ρυθμό ανανέωσης 90 frames το δευτερόλεπτο και εκπληκτική πιστότητα ήχου.»

  • Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας από το tech.in.gr, αξιοποιώντας την ετικέτα εικονική πραγματικότητα σε όλα τα σχετικά άρθρα.

Μια πρώτη γεύση από τον συναρπαστικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας πήραν όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens και δοκίμασαν live το εντυπωσιακό HTC Vive VR Headset, που πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε στην Ελλάδα.

Η HTC ανακοίνωσε τον Ιανουάριο το HTC Vive PRE, διέθεσε ήδη 7.000 μονάδες σε προγραμματιστές και έκανε γνωστό ότι η έκδοση για τους τελικούς χρήστες θα αρχίσει να διανέμεται τον Απρίλιο του 2016.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024