Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LG: «Θέλετε smartphone με καλή κάμερα ή, προτιμάτε ένα με καλή οθόνη;»

LG: «Θέλετε smartphone με καλή κάμερα ή, προτιμάτε ένα με καλή οθόνη;»

H LG Electronics θα κατασκευάσει μια σειρά σχετικά προσιτών smartphone στα οποία δεν θα είναι βέλτιστα σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, συγκρατώντας το κόστος. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να επενδύσει σε μια καλή κάμερα ή στην οθόνη, επιλέγοντας το Specialist X cam ή το Specialist X screen, μετά το Μάρτιο του 2016.

H LG Electronics θα κατασκευάσει μια σειρά σχετικά προσιτών smartphone στα οποία δεν θα είναι βέλτιστα σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να συγκρατήσει το κόστος. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να επενδύσει σε μια καλή κάμερα ή στην οθόνη, επιλέγοντας το Specialist X cam ή το Specialist X screen, μετά το Μάρτιο του 2016.

Τα πρώτα δύο μοντέλα X θα παρουσιαστούν στο καθιερωμένο συνέδριο Mobile World Congress 2016, που θα διεξαχθεί 22-25 Φεβρουαρίου 2016 στη Βαρκελώνη.

Τα βασικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτει η εταιρεία πριν την επίσημη παρουσίαση της σειράς X είναι τα ακόλουθα:

LG Specialist X cam

Οθόνη 5,2 ιντσών FHD In-cell Touch
SoC: 1,14GHz οκταπύρηνος
Κάμερες: Rear 13MP and 5MP / Front 8MP
Μνήμη 2GB RAM / και 16GB ROM
Μπαταρία 2.520mAh
Android 6.0 Marshmallow
Διαστάσεις 147.5 x 73.6 x 5.2mm~6.9mm
LTE
Χρώματα Titan Silver / White / Gold / Pink Gold

Το X cam είναι το μοντέλο με το οποίο η LG προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στην κατηγορία αυτή -ωστόσο, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει περισσότερα για τις ικανότητες της διπλής αυτής κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου -αντ’αυτού, αναφέρεται στο γυαλί που καμπυλώνεται 3D Bending Glass, στο λεπτό προφίλ του (5,2mm) και το εύκολο κράτημα, καθώς και το βάρος (118g).

Το άλλο μοντέλο της πρωτοεμφανιζόμενης σειράς θα φέρει τη δεύτερη οθόνη που έχουμε ήδη δει στο premium τηλέφωνο της LG, V10. Πάνω από την κύρια οθόνη των 4,93 ιντσών (HD In-cell Touch) υπάρχει μια ακόμα, μικρή οθόνη 1,76 ιντσών, από την οποία ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε app που χρησιμοποιεί συχνά, να απαντά σε κλήσεις ή να ενεργοποιεί την αναπαραγωγή μουσικής, χωρίς να διακόπτει ό,τι άλλο μπορεί να κάνει στην κύρια οθόνη. Στην δεύτερη αυτή οθόνη εμφανίζονται επίσης, η ημερομηνία και η ώρα, αλλά και οι ειδοποιήσεις.

LG Specialist X screen

Κύρια οθόνη 4,93 ίντσες HD In-cell Touch (μια τεχνολογία που επιτρέπει την κατασκευή πιο λεπτών και ελαφριών τηλεφώνων, αφού σε ένα επίπεδο ενσωματώνονται η οθόνη και το επίπεδο που επιτρέπει την «ανάγνωση» των αγγιγμάτων στην οθόνη).Δευτερεύοσα οθόνη: 1,76 ίντσες LCD (520 x 80)
Chipset: 1.2GHz Quad-Core
Κάμερα Rear 13MP / Front 8MP
Μνήμη 2GB RAM / 16GB ROM
Μπαταρία 2,300mAh
Android 6.0 Marshmallow
Διαστάσεις 142.6 x 71.8 x 7.1mm
LTE
Χρώματα Black / White / Pink Gold

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τιμές στις οποίες θα κυμανθούν τα μοντέλα της σειράς Specialist.

  • Με αφορμή τη διάθεση smartphone με δυνατότητα επιλογής του δυνατού σημείου τους, ανακαλέσαμε από τη μνήμη μας το φιλόδοξο πρότζεκτ για τη δημιουργία αναβαθμίσιμων, συναρμολογούμενων smartphone, μια εξαιρετική ιδέα που δεν έχουμε δει να υλοποιείται μέχρι σήμερα, αν και περιμέναμε τα πρώτα τον Ιανουάριο του 2015.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024