Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Amazon λανσάρει το Amazon Prime Video, ανταγωνιζόμενη τη Netflix

H Amazon λανσάρει το Amazon Prime Video, ανταγωνιζόμενη τη Netflix

H Amazon λανσάρει αυτόνομα τη δική της υπηρεσία μετάδοσης ταινιών με τεχνολογία ροής μέσω Διαδικτύου, ανταγωνιζόμενη τη δημοφιλή Netflix. Το Amazon Prime Video θα «στριμάρει» ταινίες σε υψηλή ανάλυση με μηνιαία συνδρομή, σε ανταγωνιστική τιμή έναντι της Neflix, την ώρα που ο Τζεφ Μπέζος επιχειρεί να συγκεντρώσει πολύτιμο περιεχόμενο σε μια υπηρεσία που απευθυνόταν ως τώρα μόνο στους πελάτες του διαδικτυακού πολυκαταστήματός της ως μέρος της υπηρεσίας Amazon Prime.

H Amazon λανσάρει ως αυτόνομη τη δική της υπηρεσία μετάδοσης ταινιών με τεχνολογία ροής μέσω Διαδικτύου, ανταγωνιζόμενη τη δημοφιλή Netflix. Το Amazon Prime Video θα «στριμάρει» ταινίες στις ΗΠΑ σε υψηλή ανάλυση με μηνιαία συνδρομή σε ανταγωνιστική τιμή έναντι της Neflix, την ώρα που ο Τζεφ Μπέζος επιχειρεί να συγκεντρώσει πολύτιμο περιεχόμενο.

Ως τώρα, η υπηρεσία Prime Video απευθυνόταν ως προνόμιο μόνο στους πελάτες του διαδικτυακού πολυκαταστήματός της ως μέρος της υπηρεσίας γρήγορης διεκπεραίωσης/παράδοσης παραγγελιών Amazon Prime.

Η μηνιαία συνδρομή για το Amazon Prime Video ορίστηκε στα 8,99 δολάρια και αφορά σε μετάδοση υψηλής ανάλυσης, όταν το αντίστοιχο πρόγραμμα στη Netflix διατίθεται αντί 9,99 δολαρίων αν και σε αυτό περιλαμβάνεται η μετάδοση διαφορετικών ταινιών την ίδια στιγμή σε περισσότερες από μια οθόνες.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η δυνατότητα μεταφοράς ταινιών στο δίσκο του χρήστη για προβολή εκτός σύνδεσης.

Η Amazon έχει δεσμεύσει τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης για τα σόου Transparent, Mozart in the Jungle και The Man in the High Castle και έχει αποκλειστική συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν για την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς. Η Netflix έχει δεσμεύσει τους δημοφιλείς τίτλους House of Cards, Orange Is the New Black, Unbreakable Kimmy Schmidt.

H Amazon παρέχει υπηρεσίες video streaming ως επιπλέον παροχή στην συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime για την παράδοση παραγγελιών εντός δύο ημερών, με ετήσια συνδρομή 100 περίπου δολαρίων.

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024