Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κρεγκ Ράιτ δεν θα αποδείξει ότι είναι ο δημιουργός του Bitcoin

Ο Κρεγκ Ράιτ δεν θα αποδείξει ότι είναι ο δημιουργός του Bitcoin

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω, να αφήσω πίσω μου χρόνια ανωνυμίας και να δημοσιεύσω αποδείξεις ότι ήμουν εκείνος που είχε τα πρώτα κλειδιά του Bitcoin. Δεν έχω όμως το κουράγιο, να το κάνω...», γράφει ο Κρεγκ Ράιτ, ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα ισχυρίστηκε σε τρία μεγάλα μέσα ενημέρωσης ότι είναι ο μυστηριώδης Σατόσι Νακαμότο, ο άνθρωπος που έφτιαξε το κρυπτονόμισμα Bitcoin.

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω, να αφήσω πίσω μου χρόνια ανωνυμίας και να δημοσιεύσω αποδείξεις ότι ήμουν εκείνος που είχε τα πρώτα κλειδιά του Bitcoin. Δεν έχω όμως το κουράγιο, να το κάνω…», γράφει ο Κρεγκ Ράιτ, ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα ισχυρίστηκε σε τρία μεγάλα μέσα ενημέρωσης ότι είναι ο μυστηριώδης Σατόσι Νακαμότο, ο άνθρωπος που έφτιαξε το κρυπτονόμισμα Bitcoin.

Με μια δήλωση που υποκαθιστά όλο το περιεχόμενο του blog στο http://www.drcraigwright.net/, o «συλλέκτης βαρύτιμων ακαδημαϊκών τίτλων από χόμπι», ο Δρ Κρεγκ Ράιτ αναφέρεται σε επιθέσεις που επιχειρούν να τον υποτιμήσουν και να τον απαξιώσουν, χωρίς σταματημό. Στη σύντομη επιστολή του, ο Δρ Ράιτ αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν ότι όντως πρόκειται για τον Σατόσι Νακαμότο, από την εμπλοκή τους στο φιλόδοξο εγχείρημα δημιουργίας μιας πλατφόρμας που καταργεί τους ενδιάμεσους στις οικονομικές συναλλαγές -τον Jon Matonis και τον Gavin Andresen, από το Bitcoin Foundation. Τους βεβαιώνει ωστόσο ότι δεν τους ξεγέλασε, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι κανείς δεν το πίστευε πια αυτό.

Λίγο νωρίτερα, ο Jon Matonis έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:

tech.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024