Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Nintendo στο Χόλιγουντ;

H Nintendo στο Χόλιγουντ;

Με εταιρείες παραγωγής βίντεο και ταινιών διαπραγματεύεται η Nintendo, μετά την απόφασή της να διευρύνει τη δραστηριότητά της στον τομέα αυτό αξιοποιώντας τους πασίγνωστους χαρακτήρες τους. Αυτό δήλωσε ο Τατσούμι Κιμισίμα, πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.

Με πλήθος εταιρειών παραγωγής βίντεο και ταινιών διαπραγματεύεται η Nintendo, μετά την απόφαση να διευρύνει τη δραστηριότητά της στον τομέα αυτό αξιοποιώντας τους πασίγνωστους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει από τα παιχνίδια της. Αυτό δήλωσε ο Τατσούμι Κιμισίμα, πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών, μιλώντας στην εφημερίδα Asashi.

Η απόφασή μας δεν θα αργήσει, διαβεβαιώνει ο Κιμισίμα στην ιαπωνική εφημερίδα. Εντούτοις, δεν αναφέρθηκε σε χαρακτήρες ή έστω, τίτλους παιχνιδιών όπως το Legend of Zelda ή το Mario Kart και, αν και υποσχέθηκε ότι δεν θα αργήσουν οι πρώτες παραγωγές, είπε ότι δεν θα χρειαστεί τόσο πολύ όσο… πέντε χρόνια.

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024