Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσω Facebook, το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Outcast του Fox

Μέσω Facebook, το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Outcast του Fox

O πρώτος πάροχος τηλεοπτικού περιεχομένου που θα παρουσιάσει νέα σειρά μέσω της υπηρεσίας Facebook Live, ταυτόχρονα σε 61 χώρες στην Ευρώπη και την Αφρική καθίσταται το κανάλι FOX. Την Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του FOX, «OUTCAST» θα προβληθεί μέσω Facebook Live.

Απόψε, Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του FOX, «OUTCAST» θα προβληθεί μέσω Facebook Live σε 61 χώρες σε Ευρώπη και Αφρική, πριν την τηλεοπτική του πρεμιέρα -η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς στο FOX για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 23:30.

Ο Diego Londono, COO της FOX Networks Group, Europe & Africa, δήλωσε σχετικά με τη μετάδοση μέσω Facebook: «…Μέσα από τη συνεργασία μας με το Facebook, δίνουμε στους θεατές τη δυνατότητα να δουν τη νέα σειρά ταυτόχρονα, στην Ευρώπη και την Αφρική. [..] Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Facebook, για να δημιουργήσουμε ένα αληθινό τηλεοπτικό γεγονός, τεράστιας κλίμακας.»

Το «OUTCAST», βασισμένο στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman και του καλλιτέχνη Paul Azaceta, ακολουθεί τον Kyle Barnes (Patrick Fugit – Almost Famous, Gone Girl), ένα νεαρό άνδρα ο οποίος παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή. Με τη βοήθεια του Αιδεσιμότατου Anderson (Philip Glenister – Life on Mars), ενός ιερέα που πάσχει από τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και να αποκτήσει την κανονική ζωή που ποτέ δεν γνώρισε. Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψει ο Kyle, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και τη μοίρα του κόσμου, για πάντα.

Για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «OUTCAST», οι fans πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα του FOX στο Facebook (www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL), την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00.

tech.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024