Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Daydream VR από τα smartphone της Huawei πριν το τέλος του 2016

Daydream VR από τα smartphone της Huawei πριν το τέλος του 2016

Η Huawei, η εταιρεία  που κατέλαβε την τρίτη θέση στον κόσμο σε αποστολές κινητών τηλεφώνων το 2015, ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει από τους πρώτους τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης εικονική πραγματικότητα στα κινητά τηλέφωνα.

Η Huawei, η εταιρεία που κατέλαβε την τρίτη θέση στον κόσμο σε αποστολές κινητών τηλεφώνων το 2015, ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει από τους πρώτους τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης εικονική πραγματικότητα στα κινητά τηλέφωνα.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της εταιρείας με την Google καθώς και με άλλους ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας, «για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος και την παροχή συναρπαστικών εμπειριών Daydream στους χρήστες μέσα από σημαντικές καινοτομίες σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας, εφαρμογές και περιεχόμενο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η Huawei θα παρουσιάσει συσκευές που δίνουν τη δυνατότητα της εμπειρίας Daydream, ενσωματώνοντας τα νέα ολοκληρωμένα κυκλώματα Huawei Kirin και Qualcomm. Η Huawei θα κυκλοφορήσει κινητά, ακουστικά και χειριστήρια που θα υποστηρίζονται από την τεχνολογία Daydream, μέχρι το τέλος του 2016.


Δείτε πώς περιγράφει η Google τα σχέδιά της για την εμπειρία VR από φορητές συσκευές στο CNET.

To Daydream είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το Cardboard, την χάρτινη κάσκα εικονικής πραγματικότητας που είχε διαθέσει η Google στους developers πριν από δύο χρόνια. Το Daydream VR αναφέρεται σε πολύ υψηλότερης ποιότητα εμπειρία εικονικής πραγματικότητας από ένα smartphone, υποστηρίζει ο επικεφαλής του τμήματος VR της εταιρείας, όπως θα δείτε στο βίντεο.

tech.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024