Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή για το Huawei P9, το smartphone-κάμερα με δύο φακούς Leica

Γιορτή για το Huawei P9, το smartphone-κάμερα με δύο φακούς Leica

Η παρουσίαση του Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα, έγινε στις 25 Μαΐου 2016 σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και υψηλούς προσκεκλημένους. Την τελετή άνοιξε η δημοφιλής παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστής του NBA και της Εθνικής Ελλάδας, ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ως ο επίσημος ‘πρεσβευτής’ του Huawei P9.

Το Huawei P9 που κατασκευάστηκε από τη σύμπραξη δύο ηγετικών εταιρειών από το χώρο των smartphones και της φωτογραφίας, της Huawei και της Leica αντίστοιχα, βρίσκεται στην ελληνική αγορά.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη της σειράς Huawei Ρ9 -P9, P9 lite και P9 Plus. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις φωτογραφικές τους δυνατότητες, χάρη στους δύο φακούς της κύριας κάμερας -κάτι που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά το αποτέλεσμα των λήψεων με smartphone. Η Huawei συνεργάστηκε για το σκοπό αυτό με την αναγνωρισμένη Leica.

H Huawei επεσήμανε ότι το Huawei P9 με την κορυφαία
κάμερα dual-lens, ανεβάζει το επίπεδο της τεχνολογίας
κάμερας σε κινητό τηλέφωνο και προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και
ευκρίνεια στην αποτύπωση των ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων
φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica. Σε ότι αφορά στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, το P9 έχει οθόνη αφής με διαγώνιο 5.2 ίντσες, ικανή για αναπαραγωγή περιεχομένου με ανάλυση 1080p, βασίζεται στο νέο τσίπσετ Kirin 955 2,5GHz, με 64μπιτο
επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARM και στο νεότερο Android Marshmallow 6.0. Το P9 διαθέτει
μίνιμαλ «DNA design», όπως οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ
(Platinum) της Huawei. Κάθε P9 είναι μια κατασκευή από
κορυφαίο 2.5D γυαλί (αναφέρεται στην ανθεκτικότητά του) και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην
αεροναυπηγική, με σμιλεμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική
κοπής διαμαντιού.

Ο κύριος Tony Bao (Jianlin), Executive Director στην Huawei Greece είπε χαρακτηριστικά: «Με το Huawei P9 που
κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Leica, ξεπεράσαμε τους κανόνες στην
τεχνολογία φακών και αλλάξαμε τον τρόπο λήψης φωτογραφιών μέσω
smartphone.
Πιστεύουμε ότι σύντομα και οι Έλληνες καταναλωτές θα
λατρέψουν τη νέα σειρά συσκευών Huawei P9 ».

Η παρουσίαση του Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα, έγινε στις 25 Μαΐου 2016 σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και υψηλούς προσκεκλημένους. Την τελετή άνοιξε η δημοφιλής παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστής του NBA και της Εθνικής Ελλάδας, ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ως ο επίσημος «πρεσβευτής» του Huawei P9.

H «αφρόκρεμα» της κοσμικής ζωής της Αθήνας παρευρέθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα οικογένεια smartphones Huawei P9 και να παρακολουθήσουν το τρέιλερ της διαφημιστικής ταινίας της νέας συσκευής στην οποία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Henry Cavill, Global Product Ambassadors της σειράς Huawei P9. Την εορταστική ατμόσφαιρα συνόδευσε μουσικά το συγκρότημα «48 ώρες».

Στα καταστήματα

Η Wind εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των Huawei P9 και Huawei P9 lite σε όλα τα καταστήματά της. Εκτός από τους γερμανικούς φακούς, η Wind τονίζει πως sta μοναδικά πλεονεκτήματα του Huawei P9 συγκαταλέγεται και η VIP εξυπηρέτηση, καθώς οι κάτοχοι θα έχουν τρεις μήνες εγγύηση οθόνης με δωρεάν αντικατάσταση, καθώς και τρία χρόνια εγγύηση συσκευής. Η νέα αυτή σειρά smartphone προστίθεται στην ευρεία γκάμα συσκευών smartphone, που η WIND προσφέρει συνδυαστικά με προγράμματα mobile internet -μέσω του νέου δικτύου 4G.

Η COSMOTE περιλαμβάνει το Huawei P9 στα νεότερα κορυφαία smartphone 4G+ που επιλέγει για την ελληνική αγορά, μεταξύ των Sony Xperia X και HTC 10.

Οι τιμές λιανικής διάθεσης των τηλεφώνων, Huawei P9 με 32GB ξεκινά γύρω στα 550 ευρώ και του Huawei P9 Lite 16GB γύρω στα 250 ευρώ.

tech.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024