Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακούστε ό,τι έχετε πει στο Android smartphone σας -και διαγράψτε το

Ακούστε ό,τι έχετε πει στο Android smartphone σας -και διαγράψτε το

Η Google καταγράφει τη φωνή σας και άλλους ήχους, καθώς και ήχους που προηγούνται των ήχων του αντικειμένου εγγραφής κατά λίγα δευτερόλεπτα, όταν χρησιμοποιείτε ενεργοποιήσεις ήχου, όπως όταν εκφωνείτε εντολές μετά το "Ok Google", ή πατάτε το εικονίδιο μικροφώνου.

Η Google καταγράφει τη φωνή σας και άλλους ήχους, καθώς και ήχους που προηγούνται των ήχων του αντικειμένου εγγραφής κατά λίγα δευτερόλεπτα, όταν χρησιμοποιείτε ενεργοποιήσεις ήχου, όπως όταν εκφωνείτε εντολές μετά το «Ok Google», ή πατάτε το εικονίδιο μικροφώνου.

Ο ήχος/η φωνή σας αποθηκεύεται στο λογαριασμό σας μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας και έχετε ενεργοποιήσει τη Δραστηριότητα φωνής και ήχου. Ωστόσο, η αποθήκευση ήχου στο λογαριασμό σας δεν υποστηρίζεται από όλες τις εφαρμογές. Ο ήχος μπορεί να αποθηκευτεί ακόμα και όταν η συσκευή σας βρίσκεται εκτός σύνδεσης.

  • Εάν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, τότε τηρείται ιστορικό όσων είπαμε λίγο πριν και μετά την φωνητική αναζήτησή σας στη διεύθυνση https://history.google.com/history/audio Σημειώστε πως, η υπηρεσία άρχισε να παρέχεται τον Ιούνιο του 2015 και ως εκ τούτου, δεν θα βρείτε εγγραφές παλαιότερες από ένα έτος.

Αφού επιθεωρήσετε τι έχει καταγραφεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε κάποιες από τις εγγραφές αυτές ή όλες. Στο μενού στην μπάρα στο επάνω μέρος του browser, επιλέξτε τις τρεις κάθετες τελείες και κάντε Διαγραφή επιλογών.

tech.in.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024