Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Google Research Europe στη Ζυρίχη «για να μάθουν οι μηχανές να μαθαίνουν»

Google Research Europe στη Ζυρίχη «για να μάθουν οι μηχανές να μαθαίνουν»

Η Google ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια ομάδα επιστημόνων η οποία θα εδρεύει στη Ζυρίχη και θα αφοσιωθεί στην έρευνα για να μάθουν στις μηχανές να μαθαίνουν από την εμπειρία, να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν πρότυπα  και να επικοινωνούν σε φυσική γλώσσα. Το Google Research Europe θα αναπτύξει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, με ειδίκευση στη Μηχανική Μάθηση, την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας και τη Μηχανική Αντίληψη.

Η Google ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια ομάδα επιστημόνων η οποία θα εδρεύει στη Ζυρίχη της Ελβετίας και θα αφοσιωθεί στην έρευνα για να μάθουν στις μηχανές να μαθαίνουν από την εμπειρία, να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν πρότυπα και να επικοινωνούν σε φυσική γλώσσα. Το Google Research Europe θα αναπτύξει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, με ειδίκευση στη Μηχανική Μάθηση, την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας και τη Μηχανική Αντίληψη.

Οι μηχανικοί θα αναλάνουν να αναπτύξουν την απαραίτητη υποδομή για την επιστημονική κοινότητα και θα συνεργάζονται με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη στους τομείς αυτούς με εξαιρετικά ευρύ πεδίο εφαρμογών, από την αναγνώριση του θέματος εικόνων, έως την αναγνώριση χειρόγραφων χαρακτήρων, δακτυλικού αποτυπώματος έως και την αναγνώριση ακολουθιών DNΑ.

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνητή νοημοσύνη στο tech.in.gr

tech.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024