Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WiSPR από την INTRACOM Defense στα αυτοκινούμενα πυροβόλα του Γερμανικού Στρατού

WiSPR από την INTRACOM Defense στα αυτοκινούμενα πυροβόλα του Γερμανικού Στρατού

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) υπέγραψε σύμβαση 4,1 εκ. Ευρώ με την Krauss Maffei Wegmann (KMW) για συστήματα ενδοεπικοινωνίας WiSPR, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των αυτοκινούμενων πυροβόλων PzH2000 του Γερμανικού Στρατού.

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) υπέγραψε σύμβαση 4,1 εκ. Ευρώ με την Krauss Maffei Wegmann (KMW) για συστήματα ενδοεπικοινωνίας WiSPR, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των αυτοκινούμενων πυροβόλων PzH2000 του Γερμανικού Στρατού.

Η συμφωνία είναι συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης στο πρωτότυπο PzH2000, η οποία ολοκληρώθηκε το 2013 και όπου το WiSPR απέδειξε για μια ακόμη φορά την υπεροχή του σε περιβάλλοντα με σημαντική επιβάρυνση θορύβου, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία. Οι παραδόσεις του συστήματος WiSPR για το πρόγραμμα αυτό θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο του 2017.

Το WiSPR είναι ένα ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας με κατανεμημένη αρχιτεκτονική και κορυφαίες επιδόσεις στη μείωση του θορύβου. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές επιχειρησιακές απαιτήσεις. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται από την IDE και χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, εργονομία, και μειωμένες απαιτήσεις υποστήριξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεχιζόμενη διεθνή αναγνώριση των προϊόντων μας από χρήστες που έχουν γνώμονα την ποιότητα, γεγονός το οποίο μας ενθαρρύνει να κάνουμε περαιτέρω επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής».

Η IDE θεωρείται εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα. Είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

tech.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024