Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
IAB MiXX Awards 2016: Best in Show σε Inside Out και Urban Adventures #cuttypaizei

IAB MiXX Awards 2016: Best in Show σε Inside Out και Urban Adventures #cuttypaizei

Το Best in Show Award, δηλαδή η καμπάνια εκείνη που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις υποψηφιότητες στα βραβεία, φέτος λόγω ισοβαθμίας απονεμήθηκε σε δύο καμπάνιες. Πιο συγκεκριμένα στην καμπάνια ‘’Inside Out’’ από τις εταιρείες Tempo Omd Hellas και Feelgood Entertainment, και στην καμπάνια ‘’Urban Adventures #cuttypaizei’’ από την εταιρεία 4 Wise Monkeys.

Τα ΙΑΒ Marketing and Interactive Excellence Awards, ή εν συντομία ΙΑΒ MiXX Awards, αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο παγκόσμιο θεσμό της digital διαφήμισης, επιβραβεύοντας τις πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της χρονιάς. Μετρώντας ήδη 11 χρόνια παρουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και 6 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη, φέτος το IAB Hellas φέρνει για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα τον θεσμό αυτό, με απόλυτο σεβασμό ως προς το ήθος και την κουλτούρα των αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στο Dreams Balux πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των IAB MiXX Awards 2016, στην οποία ανακοινώθηκαν και βραβεύθηκαν οι digital καμπάνιες που ξεχώρισαν, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και ελαφρώς χιουμοριστική διάθεση, έδωσε το δικό του στίγμα στην εκδήλωση.

Την βραδιά της digital διαφήμισης άνοιξε ο πρόεδρος του Iab Hellas κ. Σπύρος Παπαγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι τα βραβεία αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία να αναγνωριστούν οι digital δουλειές, όπως τους αξίζει. Όπως εξήγησε, τα IAB MiXX Awards έχουν πραγματικό χαρακτήρα με παγκόσμια απήχηση, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην παγκόσμια διασπορά της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς digital διαφήμισης από 9 διαφορετικές χώρες.

  • Το Best in Show Award, δηλαδή η καμπάνια εκείνη που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις υποψηφιότητες στα βραβεία, φέτος λόγω ισοβαθμίας απονεμήθηκε σε δύο καμπάνιες. Πιο συγκεκριμένα στην καμπάνια ‘’Inside Out’’ από τις εταιρείες Tempo Omd Hellas και Feelgood Entertainment, και στην καμπάνια ‘’Urban Adventures #cuttypaizei’’ από την εταιρεία 4 Wise Monkeys.

Στην τελετή, μια βραδιά αφιερωμένη στην digital διαφήμιση, παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Πρόεδρος της διεθνούς κριτικής επιτροπής των βραβείων και Executive Vice President & CMO του IAB, David Doty, καθώς και τα μέλη: Anne Goodman, Vice Chair, IAB Europe, Sini Kervinen, Chairman of the Board, IAB Finland, Luc Eeckhout, Consultant, IAB Belgium, Wlodek Schmidt, President & CEO, IAB Poland, Endre Somogyi, General Manager, IAB Hungary, Board Member, IAB Europe, Tomaž Pernovšek, Member of Council, IAB Slovenia, Board Member, IAB Europe. Βραβεία επίσης απένειμαν ο Πρόεδρος του Iab Hellas Σπύρος Παπαγεωργίου και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Καποδίστριας.

Χορηγός των βραβείων είναι η White Space, η οποία επιμελήθηκε το intro video των βραβείων, τα γραφικά και θα επιμεληθεί το after video της τελετής, Creative Supporter η Webjar και Χορηγός Επικοινωνίας η Liquid Media.

  • Οι νικητές, το βίντεο της τελετής και φωτογραφίες δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο των βραβείων στη διεύθυνση http://www.mixxawards.gr.

tech.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024