Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναζήτηση στελεχών για το Data Science Delivery Hub της SAP στην Ελλάδα

Αναζήτηση στελεχών για το Data Science Delivery Hub της SAP στην Ελλάδα

Με την αναζήτηση έμπειρων στελεχών στην ανάλυση δεδομένων ξεκινά η δημιουργία του Data Science Delivery Hub της SAP στην Ελλάδα, ενός κέντρου που θα αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό επιχειρήσεων να διαχειρίζεται και να βελτιώνει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, αναλύοντας πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων. Η επιλογή της Ελλάδας για τη δημιουργία ενός τόσο σημαντικού κέντρου για την εταιρεία είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής γεωπολιτικής θέσης που κατέχει η χώρα στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με την αναζήτηση έμπειρων στελεχών στην ανάλυση δεδομένων ξεκινά η δημιουργία του Data Science Delivery Hub της SAP στην Ελλάδα, ενός κέντρου που θα αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό επιχειρήσεων να διαχειρίζεται και να βελτιώνει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, αναλύοντας πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων.Η επιλογή της Ελλάδας για τη δημιουργία ενός τόσο σημαντικού κέντρου για την εταιρεία είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής γεωπολιτικής θέσης που κατέχει η χώρα στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Για την κάλυψη των αναγκών του Data Science Delivery Hub, η εταιρία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση έμπειρων στελεχών στις ειδικότητες:

«Σήμερα, μόνο ένα μικρό μέρος των διαθέσιμων δεδομένων αξιοποιείται διεθνώς», σχολίασε ο κ. Μάνος Ραπτόπουλος, COO για την περιοχή South Europe, Middle East and Africa. Σ’ αυτό το πλαίσιο, υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία, την οποία η SAP έχει ήδη αξιοποιήσει με την ανάπτυξη λύσεων που έχουν βοηθήσει πολλές εταιρείες να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς της αλλαγής και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν πλήρως συνδεδεμένο κόσμο. Η νέα επένδυση της SAP στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγική απόφαση, η οποία αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευσή μας για στήριξη της ελληνικής οικονομίας, ενώ, ταυτόχρονα, προσφέρει ευκαιρίες στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, ενισχύοντας την οικονομική ανάπτυξη».

Το Data Science Delivery Hub αναμένεται να αποτελέσει ένα κέντρο για την περαιτέρω αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρουν τα Big Data – σήμερα και στο μέλλον – μέσα από συνεργασίες με εταιρείες, οι οποίες έχουν ήδη υιοθετήσει το Internet of Things και λύσεις διαχείρισης analytics, καθώς και σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και άλλους παραγωγικούς φορείς.

Οι εταιρείες σήμερα καλούνται να διαχειριστούν σε καθημερινή βάση τεράστιο όγκο δεδομένων τα οποία ανταλλάσσονται μεταξύ υπολογιστών, κινητών και άλλων συσκευών. Με τη χρήση κατάλληλων λύσεων λογισμικού, όπως αυτές που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες (Customer Innovation), καθώς και πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού (Enterprise Platform), οι επιχειρήσεις μπορούν να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες και στοιχεία τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, τόσο εσωτερικά, όσο και σε σχέση με τα κοινά τους.

tech.in.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024