Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κέρδισε το MLS Magic από τον ΓΕΡΜΑΝΟ;!

Ποιος κέρδισε το MLS Magic από τον ΓΕΡΜΑΝΟ;!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσέφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του tech.in.gr το εντυπωσιακό MLS Magic, το πρώτο tablet με οθόνη 11,6’’ που είναι και laptop, με Android και Windows 10, αξίας 399€!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσέφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του tech.in.gr το εντυπωσιακό MLS Magic, που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με την ίδια άνεση, τόσο ως tablet όσο και ως laptop.

  • Η κλήρωση έγινε και ο τυχερός ειδοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr. Σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης, ο αποδέκτης πρέπει να απαντήσει από το e-mail που δήλωσε εντός τριών εργάσιμων ημερών ότι αποδέχεται το δώρο του, οπότε και θα δημοσιευτεί στη σελίδα αυτή το ονοματεπώνυμό του.
  • Ο τυχερός νικητής του MLS Magic από τον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ.
    • Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας -ενημερωθείτε για την επόμενη κλήρωση από τη σελίδα του tech.in.gr στο Facebook, https://www.facebook.com/tech.in.gr/

      Για εσένα που βρίσκεσαι μπροστά στο δίλημμα «Tablet ή Laptop», «Windows ή Android», το MLS Magic ήρθε να σου λύσει τα χέρια και να σου προσφέρει τις δύο αυτές συσκευές σε μία! Το MLS Magic ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 Lollipop του λειτουργικού της Google που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, ενώ, ταυτόχρονα περιλαμβάνει και Windows 10, τον απαραίτητο συνεργάτη σου για να επιτύχεις όσα θέλεις.

      Με πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Quad Core 1,8 GHz 64bit υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, ενώ η επεκτάσιμη μνήμη μέσω microSD θα σε κάνει να το χρησιμοποιείς χωρίς περιορισμούς!

      Και επειδή, μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς, η μπαταρία του δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ! Τα 10.000 mAh που διαθέτει, είναι ικανά να σου εξασφαλίσουν την συνεχόμενη λειτουργία του ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης!

      Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, μπορείτε να το συνδυάσετε με τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

      • Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που διαθέτει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

      Όροι διαγωνισμού

      • Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου 2016.
      • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα του διαγωνισμού.
      • Ο νικητής/-τρια του διαγωνισμού θα ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του/της.
      • Ο τυχερός/-ρή θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail του in.gr εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

      tech.in.gr

      Sports in

      «Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

      Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024