Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίο smartphone της Samsung αποτυγχάνει σε τεστ του Consumer Reports

Κορυφαίο smartphone της Samsung αποτυγχάνει σε τεστ του Consumer Reports

Το Samsung Galaxy S7 Active σημείωσε μια κρίσιμη αποτυχία στις δοκιμές που διεξήγαγε ο αμερικανικός οργανισμός προστασίας των καταναλωτών. Σε αντίθεση με το S7 και το S7 edge, το Active δεν επιβεβαιώθηκε ότι δικαιούται την πιστοποίηση IP68, αφού σε δύο δοκιμές του Consumer Reports αποδείχτηκε ότι δεν δυσλειτουργεί αν βυθιστεί στο νερό σε βάθος 1,5 μέτρου επί μισή ώρα.

Το Samsung Galaxy S7 Active σημείωσε μια κρίσιμη αποτυχία στις δοκιμές που διεξήγαγε ο αμερικανικός οργανισμός προστασίας των καταναλωτών.

Σε αντίθεση με το S7 και το S7 edge, το Active δεν επιβεβαιώθηκε ότι δικαιούται την πιστοποίηση IP68, αφού σε δύο δοκιμές του Consumer Reports αποδείχτηκε ότι το Galaxy S7 Active δυσλειτουργεί αν υποστεί πίεση στο νερό ανάλογη με αυτή σε βάθος 1,5 μέτρου επί μισή ώρα.

Η οθόνη τρεμόπαιζε αμέσως μετά την αφαίρεση της συσκευής από το δοχείο της δοκιμής. Η δοκιμή επαναλαμβάνεται δύο φορές, με ανάλογα αποτελέσματα: υγρασία ήταν ορατή στους φακούς της μπροστινής και της πίσω κάμερας και η οθόνη τρεμόπαιζε. To S7 Active κυκλοφορεί στις ΗΠΑ αποκλειστικά απο το δίκτυο της AT&T.

tech.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024