Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγαλύτερο φακό, αλλαγές στην κεραία δείχνει «φωτογραφία του iPhone 7»

Μεγαλύτερο φακό, αλλαγές στην κεραία δείχνει «φωτογραφία του iPhone 7»

Μια καλή φωτογραφία του iPhone που θα διαδεχτεί το iPhone 6/6S διαδίδεται αστραπιαία στο Διαδίκτυο, αφού αποκαλύπτει πιο καθαρά τι θα αλλάξει στο επονομαζόμενο iPhone 7.

Μια καλή φωτογραφία του iPhone που θα διαδεχτεί το iPhone 6/6S διαδίδεται αστραπιαία στο Διαδίκτυο, αφού αποκαλύπτει πιο καθαρά τι θα αλλάξει στο επονομαζόμενο iPhone 7.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το NoWhereElse.fr, εμφανίζεται το πίσω μέρος του αναμενόμενου σε δύο μήνες νέου μοντέλου iPhone. Πρόκειται για μια συσκευή με διαγώνιο οθόνης 4,7 ίντσες, με διαφορετικές λευκές διαγραμμίσεις για την κεραία (δεν καλύπτουν όλες τις πλευρές, μόνο πάνω και κάτω).

Επίσης, ο φακός της κύριας κάμερας του iPhone 7 είναι σημαντικά μεγαλύτερος -διάμετρος μεγαλύτερη κατά 25%-, κάτι το οποίο δεν είναι σαφές τι θα προσθέσει στις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone, εντούτοις εικάζεται ότι υποδηλώνει διάφραγμα ικανό να αιχμαλωτίσει περισσότερο φως.

Το μεγαλύτερο μοντέλο 5,5 ιντσών (το επονομαζόμενο iPhone 7 Plus) λέγεται ότι θα έχει dual lens camera, 12Mpixel.


Μάλλον, πρόκειται για την πλάτη του φημολογούμενου iPhone 7, αφού διακρίνεται το δάπεδο από τον φακό. Πηγή: NoWhereElse.fr

H πολυσυζητημένη απουσία της υποδοχής των ακουστικών επιβεβαιώνεται και σε αυτή τη φωτογραφία: η Apple λέγεται ότι καταργεί το headphone jack 3,5mm και το υποκαθιστά με τη σχετικά νέα υποδοχή Lightning, στην οποία συνδέονται (νέα) ακουστικά με το αντίστοιχο καλώδιο (ή με μετατροπέα) ή, με ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Στη νεότερη φωτογραφία που διέρρευσε, φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο ηχείο στο κάτω, πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Άλλες φήμες λένε πως η Apple θα καταργήσει το μοναδικό φυσικό πλήκτρο στο μπροστινό μέρος του iPhone. Το λεγόμενο Home button συνιστά πηγή τεχνικών προβλημάτων για τη συσκευή και η εταιρεία θεωρείται πλέον ότι το καταργεί, αφήνοντας στη θέση του ένα που ανταποκρίνεται στην αφή, και μάλιστα με ευαισθησία στα επίπεδα της πίεσης (χάρη στην τεχνολογία της, Taptic Engine).

Τέλος, οι φήμες θέλουν την Apple να εγκαταλείπει τα 16GB και να διαθέτει iPhone με χωρητικότητα τουλάχιστον 32GB και έως και 256GB.

Η ανακοίνωση του επόμενου iPhone αναμένεται το Σεπτέμβριο του 2016.

tech.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024