Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα περιορισμένα Xbox One S 2TB με υποστήριξη 4K Ultra HD

Στην Ελλάδα περιορισμένα Xbox One S 2TB με υποστήριξη 4K Ultra HD

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One S 2ΤΒ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, σε περιορισμένη ποσότητα, στις 2 Αυγούστου 2016.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One S 2ΤΒ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, σε περιορισμένη ποσότητα, στις 2 Αυγούστου 2016.

To Xbox One S είναι το πιο μικρό Xbox που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα (40% μικρότερο από το Xbox One). Η διαφορά του είναι ότι μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταινίες Blu-ray και βίντεο που μεταδίδεται με τεχνολογία ροής (streaming) σε υπερυψηλή ανάλυση 4Κ Ultra HD. Αξιοποιεί δε την τεχνολογία HDR, που αναλαμβάνει να κάνει τα χρώματα πιο πλούσια και φωτεινά -ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπως τo Gears of War 4 και το Forza Horizon 3, σημειώνει η Microsoft.

Η κονσόλα διατίθεται με το νέο Xbox Wireless Controller, με ειδική υφή για καλύτερη λαβή, βελτιωμένη εμβέλεια και υποστήριξη Bluetooth για σύνδεση με συστήματα Windows 10.

H τιμή για το Xbox One S αναμένεται να κυμανθεί γύρω στα 400 ευρώ.

H έκδοση με 2ΤΒ δεν είναι η μόνη που θα διαθέσει η Microsoft -τουλάχιστον σε άλλες χώρες. Στα μέσα Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση πριν ανοίξει τις πόρτες της η έκθεση Ε3 2016 είχε ανακοινώσει τρεις εκδόσεις, μια με δίσκο 500GB και μια με 1TB καθώς και σε περιορισμένη έκδοση, σε επιλεγμένες χώρες, με 2ΤΒ -αντί 300, 350 και 400 ευρώ περίπου, αντίστοιχα.

Το επονομαζόμενο Project Scorpio θα φέρει την εορταστική περίοδο του 2017 την πιο ισχυρή κονσόλα στα χρονικά, με δυνατότητα εκτέλεσης 6 τρισεκατομμυρίων υπολογισμών κινητής υποδιαστολής από την μονάδα επεξεργασίας γραφικών, ισχύς που απαιτείται για το απαιτητικό παιχνίδι με αληθοφανή εικόνα 4K αλλά και σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Το παράγωγο του Project Scorpio θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας Xbox One και όλα τα παιχνίδια για το Xbox One και το Xbox One S, όπως και τα περιφερειακά τους, θα είναι συμβατά.

Επίσης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα Xbox Play Anywhere, χάρη στο οποίο οι παίκτες που αγοράζουν ένα νέο τίτλο θα μπορούν να παίξουν σε Windows 10 PC και στην κονσόλα Xbox One, μεταφέροντας από τη μια στην άλλη την πρόοδο, ό,τι αποθηκεύουν και τα επιτεύγματά τους. Οι πρώτοι τίτλοι του προγράμματος Xbox Play Anywhere θα προέλθουν από τα Microsoft Studios.

Διαβάστε επίσης:

Neo Playstation 4 μαζί με το Playstation VR από τη Sony τον Οκτώβριο;

Στις 13 Οκτωβρίου 2016 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αντί 400 περίπου ευρώ το Playstation 4 Neo, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από δημοσίευση στο Amazon Spain. To PS4 Neo δεν αποτελεί το διάδοχο του PS4, εντούτοις τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δείχνουν ότι CPU και GPU -με υποστήριξη 4K– μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις απαιτήσεις του VR headset, το οποίο κυκλοφορεί την ίδια ημέρα.

tech.in.gr

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024