Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νέα μοντέλα Playstation 4 αναμένονται από τη Sony το Σεπτέμβριο

Δύο νέα μοντέλα Playstation 4 αναμένονται από τη Sony το Σεπτέμβριο

Σταθερή ροή εσόδων από την παροχή συνδρομητικών υπηρεσιών και τη διάθεση τίτλων παιχνιδιών από το δικό της κατάστημα στο σύννεφο επιχειρεί να εξασφαλίσει η Sony, η οποία φέρεται να έχει έτοιμο ό,τι απαιτείται για να το επιτύχει: δύο κονσόλες, μια για τους σκληροπυρηνικούς gamer και μια για όλους τους υπόλοιπους.

Σταθερή ροή εσόδων από την παροχή συνδρομητικών υπηρεσιών και τη διάθεση τίτλων παιχνιδιών από το δικό της κατάστημα στο σύννεφο επιχειρεί να εξασφαλίσει η Sony, η οποία φέρεται να έχει έτοιμο ό,τι απαιτείται για να το επιτύχει: δύο κονσόλες, μια για τους σκληροπυρηνικούς gamer και μια για όλους τους υπόλοιπους. Η εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει σε δημοσίευμά της online πως το Σεπτέμβριο η Sony θα ανακοινώσει ένα μοντέλο «στάνταρτ» και ένα ακόμα, ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 η εταιρεία θα κάνει την ανακοίνωση από το Playstation Theater στη Νέα Υόρκη.

Εικάζεται δε ότι το μοντέλο στάνταρτ θα πωλείται σε τιμή χαμηλότερη από το αντίστοιχο μοντέλο που διατίθεται σήμερα γύρω στα 300-350 ευρώ. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό και θεωρείται δεδομένο ότι στις 13 Οκτωβρίου 2016 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αντί 400 περίπου ευρώ το Playstation 4 Neo, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από λάθος στο Amazon Spain.

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024