Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Εάν η γάτα σας χρειάζεται καπέλο, προτιμήστε Mac», διαφημίζει η Microsoft

«Εάν η γάτα σας χρειάζεται καπέλο, προτιμήστε Mac», διαφημίζει η Microsoft

Την αντιπαραβολή των δυνατοτήτων του νεότερου Microsoft Surface Pro 4 με ένα Macbook Air επέλεξε η Microsoft για να πείσει όσους αμφιταλαντεύονται να επιλέξουν το δικό της σύστημα. Στην τηλεοπτική διαφήμιση που παίζεται αυτές τις ημέρες στα αμερικανικά δίκτυα, η Microsoft ισχυρίζεται ότι ένας Mac είναι τόσο χρήσιμος όσο και... ένα καπέλο για τη γάτα σας.

Την αντιπαραβολή των δυνατοτήτων του νεότερου Microsoft Surface Pro 4 με ένα Macbook Air επέλεξε η Microsoft για να πείσει όσους αμφιταλαντεύονται να επιλέξουν το δικό της σύστημα. Στην τηλεοπτική διαφήμιση που παίζεται αυτές τις ημέρες στα αμερικανικά δίκτυα, η Microsoft ισχυρίζεται ότι ένας Mac είναι τόσο χρήσιμος όσο και… ένα καπέλο για τη γάτα σας.

Η Microsoft αναφέρεται στο αποσπώμενο πληκτρολόγιο, την οθόνη αφής και το πενάκι του Surface Pro 4 και στο πιο αργό, πιο βαρύ και κάπως τετραγωνισμένο MacBook Air και καταλήγει ότι το ανταγωνιστικό laptop της Apple είναι λιγότερο χρήσιμο. Παραπέμπει δε, σε έναν πίνακα όπου αντιπαραβάλλει τις δυνατότητές τους.

Το διαφημιστικό σποτ επαναφέρει στη μνήμη την εποχή της έντονης αντιπαράθεσης PC vs. Mac μέσω αρνητικών διαφημίσεων.

Η κόντρα μεταξύ Mac και PC (και σε ότι αφορά στο λειτουργικό, και με το Linux) κρατά πολλά χρόνια. To 2009 η Apple είχε προβάλλει σειρά διαφημίσεων υπό τον τίτλο Get a Mac, με επιχειρήματα ότι τα PC είναι επιρρεπή σε «ιώσεις», ότι κολλάνε και θα κολλάνε πάντα, ότι δεν είναι οργανωμένα και τέλος ότι συνοδεύονται από ακατανόητους όρους χρήσης. Στο YouTube υπάρχει πληθώρα βίντεο-παρωδίες για την ατέρμονη διαμάχη ανάμεσα στις πλατφόρμες (δείτε μία με τους χαρακτήρες του South Park).

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024