Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλεσμα για ομαδική προσφυγή κατά της Apple για τη «Nόσο της Aφής»

Κάλεσμα για ομαδική προσφυγή κατά της Apple για τη «Nόσο της Aφής»

Στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας απευθύνονται τρεις κάτοχοι των προηγούμενων μοντέλων iPhone για να κρίνει εάν η Apple γνωρίζει, αποκρύπτει και αρνείται να αντικαταστήσει χωρίς χρέωση iPhone 6 και 6 Plus που εμφανίζουν την επονομαζόμενη νόσο της αφής, δηλαδή αρχικά εμφανίζουν μια μπάρα που τρεμοπαίζει και σταδιακά παύουν να δέχονται εντολές με το άγγιγμα της οθόνης. Η μήνυση που κατατέθηκε προτείνεται να πάρει τη μορφή ομαδικής προσφυγής, αφού λέγεται ότι όλα τα iPhone 6/6 Plus θα προσβληθούν αργά ή γρήγορα από τη «νόσο».

Στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας απευθύνονται τρεις κάτοχοι των προηγούμενων μοντέλων iPhone για να κρίνει εάν η Apple γνωρίζει, αποκρύπτει και αρνείται να αντικαταστήσει χωρίς χρέωση iPhone 6 και 6 Plus που εμφανίζουν την επονομαζόμενη «νόσο της αφής», δηλαδή αρχικά εμφανίζουν μια μπάρα που τρεμοπαίζει και σταδιακά παύουν να δέχονται εντολές με το άγγιγμα της οθόνης. Η μήνυση που κατατέθηκε προτείνεται να πάρει τη μορφή ομαδικής προσφυγής, αφού λέγεται ότι όλα τα iPhone 6/6 Plus θα προσβληθούν αργά ή γρήγορα από τη «νόσο».

Οι ενάγοντες είναι οι Todd Cleary (Καλιφόρνια), Jun Bai (Ντελαγουέαρ) και Thomas Davidson (Πενσυλβάνια). Όλοι είναι κάτοχοι των επίμαχων μοντέλων που εμφάνισαν τη νόσο και σε κάθε περίπτωση η Apple αρνήθηκε να διορθώσει το πρόβλημα -αντ’αυτού πρότεινε αντικατάσταση με χρέωση μεγαλύτερη των 300 δολαρίων. Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται σε αυτούς, αφού το Ίντερνετ βρίθει ανάλογων αναφορών και καλούν άλλα θύματα να συμμετέχουν στην προσφυγή τους.

Διαβάστε επίσης:

tech.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024