Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουρές για το... άφαντο iPhone 7 Plus και το Jet Black στην επίσημη πρώτη

Ουρές για το… άφαντο iPhone 7 Plus και το Jet Black στην επίσημη πρώτη

To Apple iPhone 7 Plus και το iPhone 7 σε «απόλυτο μαύρο» (Jet Black) έχουν εξαντληθεί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, εντούτοις οι επίδοξοι κάτοχοι του νεότερου iPhone στήθηκαν στην ουρά ακόμα και υπό βροχή από την προηγούμενη μέρα έξω από Apple Store σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Γερμανία, Δανία, Ισπανία και αλλού.

To Apple iPhone 7 Plus 5,5» με δύο κάμερες και το iPhone 7 σε «απόλυτο μαύρο» (Jet Black) έχουν εξαντληθεί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, εντούτοις οι επίδοξοι κάτοχοι του νεότερου iPhone σε 30 σχεδόν χώρες στήθηκαν στην ουρά ακόμα και υπό βροχή από την προηγούμενη μέρα έξω από Apple Store σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Γερμανία, Δανία, Ισπανία και αλλού.

Οι πρώτες ανταποκρίσεις μιλούν για μικρότερο συνωστισμό σε σχέση με άλλες χρονιές. Η ανακοίνωση για εξάντληση των μοντέλων 5,5 ιντσών, οι προπαραγγελίες, αλλά και η στάση «θα περιμένω για το iPhone 8 στην επέτειο δέκα χρόνων του iPhone» συνέβαλλαν, μεταξύ άλλων, ώστε να μην επαναληφθούν οι εικόνες με ατέλειωτες ουρές ανθρώπων να περιμένουν επί ώρες που είδαμε στο παρελθόν.


Παρά το γεγονός ότι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων δεν εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με τις ανακοινώσεις για τη νέα έκδοση τόσο ώστε να δικαιολογήσουν την επένδυση τουλάχιστον 820 ευρώ έως 1190 ευρώ στην αγορά του, ουρές σχηματίστηκαν και πάλι σε πολλές χώρες όπου κυκλοφορεί το νέο μοντέλο από την Παρασκευή. «Κατασκηνωτές» ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (στην Αυστραλία έβρεχε) έγιναν δεκτοί με τους γνωστούς χορούς και πανηγυρισμούς από τους υπαλλήλους με τα μπλε μπλουζάκια.

Ο πρώτος στη σειρά στο Σίδνεϊ ήταν εκεί από το πρωί της προηγούμενης ημέρας, «ήταν όμως γελοίο να μην υπάρχουν ικανά αποθέματα» iPhone 7 Plus είπε ο 17χρονος στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αν και η Apple είχε ανακοινώσει ότι δεν επαρκούν τα προγραμματισμένα αποθέματα για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του iPhone 5,5 ιντσών με τις δύο κάμερες και του μοντέλου σε χρώμα Jet Black αφού δεσμεύτηκαν νωρίτερα από τους πελάτες, με προπαραγγελίες.

Τα δύο νέα iPhone 7/7 Plus κυκλοφορούν από το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου σε Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Κίνα, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μ.Βρετανία, και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την ίδια ώρα, σε Ελλάδα και Κύπρο ξεκινούν οι προπαραγγελίες από COSMOTE, Vodafone, Wind, τα καταστήματα iStorm αλλά και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καθώς αμφότερα τα μοντέλα αναμένονται στις 23 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε στο tech.in.gr:

Reuters,tech.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024