Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πότε θα έρθει το Νέο Samsung Galaxy Note7 στην Ευρώπη;

Πότε θα έρθει το Νέο Samsung Galaxy Note7 στην Ευρώπη;

Η Samsung Electronics διέθεσε από τον Αύγουστο δυόμισι εκατομμύρια Galaxy Note 7 πριν αναγκαστεί να τα ανακαλέσει «εθελοντικά» από δέκα χώρες τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, αφού ο διαχωρισμός σε πιθανά επικίνδυνα και μη ήταν αδύνατος. Τώρα, μια δήλωση στελέχους της εταιρείας φανερώνει ότι η Samsung θέλει να υλοποιήσει όσα σχεδίαζε για το Note7, παρά το φιάσκο στο πρώτο λανσάρισμα. Το νέο Note7 βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, ταξιδεύει στη Ν.Κορέα και έπειτα, έρχεται στην Ευρώπη.

Η Samsung Electronics διέθεσε από τον Αύγουστο δυόμισι εκατομμύρια Galaxy Note 7 πριν αναγκαστεί να τα ανακαλέσει «εθελοντικά» από δέκα χώρες τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, αφού ο διαχωρισμός σε πιθανά επικίνδυνα και μη ήταν αδύνατος. Όσοι έσπευσαν να αγοράσουν το καλύτερο smartphone της Samsung κλήθηκαν να το επιστρέψουν άμεσα για να αποφύγουν την επανάληψη ενός από τα δεκάδες περιστατικά ανάφλεξης του τηλεφώνου χωρίς προφανή λόγο.

Εντούτοις, δεν έχουν ανταποκριθεί όλοι οι κάτοχοι Note 7, στους οποίους δεν επιστρέφονται χρήματα αλλά γίνεται αντικατάσταση με άλλο μοντέλο και επιστροφή του υπολοίπου ποσού (το Note 7 είναι το νεότερο και ακριβότερο smartphone της εταιρείας). Από την 21η Σεπτεμβρίου άρχισαν να γίνονται δεκτές παραγγελίες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, όπου έχουν ήδη διατεθεί μισό εκατομμύριο νέα Note 7, με ειδική σήμανση που τα διαχωρίζει από τα παλιά Note 7 στα οποία υφίσταται ο κίνδυνος φωτιάς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Samsung Electronics America, περίπου τα μισά από τα Galaxy Note7 που ανακλήθηκαν στις ΗΠΑ έχουν επιστραφεί. Το 90% των κατόχων της πρώτης έκδοσης, δηλώνει η εταιρεία, προτίμησαν το νέο Galaxy Note7 δεδομένου ότι είναι διαθέσιμο.

{{{related}}}
Μετά τη διάθεσή του στις ΗΠΑ, το νέο Note7 θα κυκλοφορήσει και πάλι στη Νότια Κορέα, την έδρα της Samsung, στις 28 Σεπτεμβρίου, με τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία να ακολουθούν τον Οκτώβριο. Ανακοινώσεις για άλλες περιοχές δεν έχουν γίνει επισήμως.

Ερωτηματικά παραμένουν για τη διάθεση των νέων Note 7 στην Ευρώπη, όπου η πλειονότητα της πρώτης, περιπετειώδους, έκδοσης κυκλοφόρησε σε Γερμανία και Γαλλία -στην Ελλάδα αναμενόταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά πριν έρθει, ανακλήθηκε στις άλλες αγορές και κάτοχοι αναζητούνταν και στην Ελλάδα.

Ο Ντέιβιντ Λόους, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας για την ευρύτερη περιοχή, δήλωσε ότι το νέο Note 7 θα κυκλοφορεί στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του έτους και μάλιστα, αρκετά πριν το τέλος του. «Αναμένουμε να κυκλοφορεί παντού, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου», είπε ο Λόους όπως μεταδίδει το Reuters.

Reuters,tech.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024