Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκ παραδρομής δημοσίευση αποκαλύπτει πρόωρα τα Pixel της Google

Εκ παραδρομής δημοσίευση αποκαλύπτει πρόωρα τα Pixel της Google

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η επίσημη εκδήλωση της Google, πλήθος πληροφοριών που «διέρρευσαν» στο Διαδίκτυο κάνουν νωρίτερα τα αποκαλυπτήρια των δύο τηλεφώνων που θα φέρουν το σήμα της Google. Bρετανική αλυσίδα ηλεκτρονικών διαφήμισε τα Pixel και Pixel XL στο δικτυακό της τόπο, πρόωρα.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η επίσημη εκδήλωση της Google, πλήθος πληροφοριών που «διέρρευσαν» στο Διαδίκτυο κάνουν νωρίτερα τα αποκαλυπτήρια των δύο τηλεφώνων που θα φέρουν το σήμα της Google. Η βρετανική αλυσίδα ηλεκτρονικών Carephone Warehouse διαφήμισε τα Pixel και Pixel XL στο δικτυακό της τόπο, πρόωρα.

Αυτές οι ανεπίσημες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις φήμες για δύο smartphone με οθόνη διαγωνίου 5 και 5,5 ιντσών, που αντλούν την επεξεργαστική τους δύναμη από το νεότερο SoC της Qualcomm, τον τετραπύρηνο Snapdragon 821 που υπόσχεται κατά 10% αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με το 820 (Quard Core CAT9-12, 2,16GHz). Η μνήμη RAM στα Google Pixel θα είναι 4GB και ο ονομαστικός αποθηκευτικός τους χώρος 32GB και 128GB -επεκτάσιμος κατά 256GB με microSD.

Το ξεκλείδωμα των τηλεφώνων της Google θα γίνεται με την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος (ο αναγνώστης βρίσκεται στο πίσω μέρος του). H φόρτιση και η μεταφορά δεδομένων γίνεται μέσω του νέου USB C, και η Google υποστηρίζει πως η φόρτιση επί 15 λεπτά αρκεί για χρήση επί 7 ώρες. Στο Pixel XL η ανάλυση της κύριας κάμερας θα είναι 12,3Mpixel.

Σύμφωνα με την προδημοσίευση στο Carephone Warehouse, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pixel XL είναι:

Operating System: Android Nougat (v7.1)

Μπαταρία: Έως 26 ώρες ομιλίας

Κάμερα 12 Megapixels

Διαστάσεις 154.7 x 75.7 x 8.6 mm

Βάρος 168 grams

Ανάλυση οθόνης: 1440 x 2560p, HD screen, Quad HD,534 ppi, Gorilla Glass 4, qHD AMOLED,

Video recording

  • Image stabilisation
  • Rear camera video quality

    1.55um big pixel f/2.0

  • Front camera

    8 megapixels

H Google αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο Google Assistant, το προσωπικό σας Google, που αξιοποιώντας ΑΙ θα επιχειρεί να μαθαίνει από τις επιλογές και τις προτιμήσεις του χρήστη για να απαντά με ακρίβεια στις ερωτήσεις του. Επίσης, αναμενόμενο είναι να δώσει ώθηση στη χρήση του cloud για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο (Google Photos) καθώς και στα Allo (chat) και Duo (βιντεοκλήσεις), δύο app που θα φέρουν προεγκαταστημένα αμφότερα τα Google Pixel.

H εκδήλωση της Google θα ξεκινήσεις στις 7:00μμ ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube:


Εκτός από τα δύο smartphone «made by Google», η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας, ένα tablet 7 ιντσών, μια συσκευή που θα μοιάζει με το Amazon Echo, ένα νέο laptop ακόμα και ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα για laptop/smartphone/tablet που έχει γίνει γνωστό ως «Ανδρομέδα».

tech.in.gr

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024