Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν αποδεικνύεται κλοπή φωτογραφιών από Apple Store, απολύονται υπάλληλοι

Δεν αποδεικνύεται κλοπή φωτογραφιών από Apple Store, απολύονται υπάλληλοι

Η Apple αναγκάστηκε να δράσει άμεσα και να τοποθετηθεί δημόσια για ένα περιστατικό που έγινε γνωστό μέσω του Τύπου στην Αυστραλία: υπάλληλοι Apple Store σε προάστιο του Κουϊνσλαντ στην Αυστραλία υπέκλεπταν και διακινούσαν μεταξύ τους προς βαθμολόγηση με άριστα το 10 φωτογραφίες γυναικών, πελατών ή υπαλλήλων, που εμπιστεύτηκαν στην τεχνική υποστήριξη του καταστήματος το iPhone τους.

Η Apple αναγκάστηκε να δράσει άμεσα και να τοποθετηθεί δημόσια για ένα περιστατικό που έγινε γνωστό στην Αυστραλία: υπάλληλοι Apple Store σε προάστιο του Κουϊνσλαντ στην Αυστραλία υπέκλεπταν και διακινούσαν μεταξύ τους προς βαθμολόγηση με άριστα το 10 φωτογραφίες γυναικών, πελατών ή υπαλλήλων, που εμπιστεύτηκαν στην τεχνική υποστήριξη του καταστήματος το iPhone τους.

Παρά το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία προχώρησε στην άμεση απόλυση «αρκετών» υπαλλήλων του καταστήματός της, εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία δηλώνει ότι ερεύνησε τους σχετικούς ισχυρισμούς και δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μεταφέρθηκαν δεδομένα κατά παράβαση του σχετικού κανονισμού.

Νωρίτερα, δημοσίευμα στην αυστραλιανή Courier Mail ανέφερε πως οι υπάλληλοι φωτογράφιζαν πελάτισσες και υπαλλήλους και έπαιρναν φωτογραφίες γυναικών από τα iPhone προς επισκευή. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρακτική έγινε γνωστή από υπάλληλο του Apple Store στο προάστιο Κάριντεϊλ, στον οποίον αποδίδεται η πληροφορία ότι οι φωτογραφίες επιλέγονταν και διακινούνταν σε ένα (αδιευκρίνιστο) κύκλωμα προς βαθμολόγηση.

tech.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024