Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών στο Playstation VR

Προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών στο Playstation VR

Σφαιρικές φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι θα μπορούν να απολαμβάνουν οι κάτοχοι Playstation 4 με το headset εικονικής πραγματικότητας Playstation VR, αφού η Sony πρόσθεσε με ενημέρωση λογισμικού την απαιτούμενη υποστήριξη του αντίστοιχου φορμά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της κονσόλας.

Σφαιρικές φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι θα μπορούν να απολαμβάνουν οι κάτοχοι Playstation 4 με το headset εικονικής πραγματικότητας Playstation VR, αφού η Sony πρόσθεσε με ενημέρωση λογισμικού την απαιτούμενη υποστήριξη του αντίστοιχου φορμά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της κονσόλας (καθώς και την υποβοηθούμενη αναβάθμιση της ποιότητας του ήχου).

Συγκεκριμένα, με την ενημέρωση 2.50 του Media Player, το πρόγραμμα αποκτά δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο και φωτογραφιών 360 μοιρών. Ο χρήστης καλείται να ενεργοποιήσει το VR Mode από τον Media Player (Options), να επιλέξει το αρχείο και να φορέσει την κάσκα εικονικής πραγματικότητας για να ξαναζήσει την εμπειρία που κατέγραψε ή να παρακολουθήσει βίντεο και φωτογραφίες που έχουν γίνει με λήψη 360 μοιρών οριζόντια και 180 μοιρών κάθετα -σε φορμά MKV, AVI, MP4, MPEG2 PS , MPEG2 TS, AVCHD – ή φωτογραφίες JPEG, BMP, ή PNG σε equirectangular format από μια πολυκατευθυντική κάμερα 360 μοιρών.

Εκτός από την υποστήριξη της προβολής προσωπικών βίντεο που καταγράφηκαν με κάμερα 360 μοιρών, το PSVR έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της βιομηχανίας πορνό και πλούσιο υλικό αναμένεται να απευθυνθεί στους ανήσυχους κατόχους του συστήματος Virtual Reality της Sony.

tech.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024