Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Samsung αναθέτει την ανάκτηση της αίγλης της στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Samsung αναθέτει την ανάκτηση της αίγλης της στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Samsung Electronics επενδύει στην επιτυχία ενός γραμματέα τεχνητής νοημοσύνης, τεχνολογία η οποία θα του επιτρέπει να συζητάει με τους ανθρώπους για να κάνει τη δουλειά του. Έτσι θα επιχειρήσει να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη, μετά τις διαδοχικές ανακλήσεις δύο εκδόσεων premium smartphone ανά τον κόσμο.

Η Samsung Electronics επενδύει στην επιτυχία ενός γραμματέα με τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα του επιτρέπει να συζητάει με τους ανθρώπους για να κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά του. Το επόμενο Samsung Galaxy, το S8 θα έχει αυτή την νέα τεχνολογία -και σε αυτή αναμένεται να βασιστεί ο τεχνολογικός κολοσσός για να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, μετά τις διαδοχικές ανακλήσεις δύο εκδόσεων premium smartphone ανά τον κόσμο αλλά και πλυντηρίων στις ΗΠΑ.

Με το Samsung Galaxy S8 θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε η εταιρεία την Κυριακή, μήνες πριν πλησιάσει η περίοδος της κυκλοφορίας του διαδόχου κορυφαίου smartphone της. Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται το 2017, το πρώτο τρίμηνο.

Το Galaxy S8 θα πρέπει «να τα έχει όλα», συμφωνούν αναλυτές και καταναλωτές, μετά το φιάσκο του Note 7.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι η Samsung επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη και μάλιστα, σε Α.Ι. με διαφορετικό σκεπτικό. Πρόσφατα εξαγόρασε τη Viv Labs, την εταιρεία που συνέστησαν οι μηχανικοί που ανέπτυξαν την περίφημη Siri των Apple iPhone και iPad και μετά, εγκατέλειψαν την Apple, για να την ξαναφτιάξουν όπως την ήθελαν. Διαβάστε σχετικά με την «πιο έξυπνη Siri», από τους δημιουργούς της

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024