Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η GoPro αποσύρει, κουρασμένα, τα τετράπτερα drone Karma από τις ΗΠΑ

Η GoPro αποσύρει, κουρασμένα, τα τετράπτερα drone Karma από τις ΗΠΑ

Πριν πετάξουν επί τρεις εβδομάδες στον αμερικανικό ουρανό τα πρώτα καταναλωτικά drone της GoPro αποσύρονται περίπου 2.5000 Karma από την αγορά, επειδή χάνουν την πολύτιμη ενέργειά τους εν πτήσει, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Πριν πετάξουν επί τρεις εβδομάδες στον αμερικανικό ουρανό τα πρώτα καταναλωτικά drone της GoPro αποσύρονται περίπου 2.5000 Karma από την αγορά, επειδή χάνουν την πολύτιμη ενέργειά τους εν πτήσει, ανακοίνωσε η εταιρεία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Ακόμα κι αν το Karma σας λειτουργεί περίφημα, συνιστάται να το επιστρέψετε, με ή χωρίς την απόδειξη αγοράς, αλλά και το πλήρες πακέτο με το στήριγμα Karma Grip και την Hero5, αναφέρεται στην σχετική ιστοσελίδα ενημέρωσης των κατόχων.

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοχοι του λεγόμενου Karma bundle καλούνται να επιστρέψουν το πακέτο συνολικά, η εταιρεία δηλώνει πως η ανάκληση δεν αφορά πρόβλημα στη λειτουργία της νέας κάμερας δράσης (ή στο στήριγμα του τετράπτερου, το οποίο λογικά αποσύρεται).

Η μετοχή της GoPro Inc. έχασε 4,7% της αξίας της μετά την ανακοίνωση αυτή (10,35 δολάρια).

Τα αναδιπλούμενα τετράπτερα GoPro Karma άρχισαν να κυκλοφορούν στις 23 Οκτωβρίου και οι ενθουσιώδεις της περιπέτειας έσπευσαν να τα προμηθευτούν -το drone κοστίζει 800 περίπου δολάρια και μαζί με τη νέα κάμερα δράσης Hero5 Black, ως πακέτο πωλείται στα 1100 δολάρια.

Η GoPro Inc. ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους Karma και δεν θα αντικαταστήσει τα drone τους. Η εταιρεία «σχεδιάζει να συνεχίσει τη διάθεση του Karma drone όσο πιο σύντομα γίνεται αφού επιλυθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε».

Τo Karma με προσαρτημένο επάνω του ένα από τα νέα μοντέλα καμερών δράσης HERO5 ή την προγενέστερη HERO4, διαθέτει σακίδιο (Karma case) με ειδικό στήριγμα για την σταθεροποίηση της λήψης βίντεο (Karma grip) και τον Karma Controller, από τον οποίο γίνεται ο χειρισμός του drone. Ό,τι βλέπει η κάμερα από ψηλά προβάλλεται στην οθόνη 2 ιντσών του χειριστηρίου του. Το drone διαθέτει GPS, η μπαταρία του αρκεί για λήψεις έως 20 λεπτά και δεν έχει τη δυνατότητα να σας ακολουθεί -μπορείτε να ορίσετε δύο σημεία τα οποία θα ακολουθήσει σε ευθεία γραμμή, να επιλέξετε να κοιτάει προς τα πάνω ανεβαίνοντας, ή να εστιάσει σε εσάς και να ανεβαίνει).

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024