Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Black Friday στα Public την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Black Friday στα Public την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Από τα καταστήματα Public ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται στην αλυσίδα ο θεσμός της λεγόμενης Black Friday. Στις ΗΠΑ, την ημέρα αυτή, την πρώτη Παρασκευή μετά τις αμερικάνικες Ευχαριστίες, τα καταστήματα κάνουν γενναίες εκπτώσεις για να προσελκύσουν πελάτες.

Από τα καταστήματα Public ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται στην αλυσίδα ο θεσμός της λεγόμενης Black Friday. Στις ΗΠΑ, την ημέρα αυτή, την πρώτη Παρασκευή μετά τις αμερικάνικες Ευχαριστίες, τα καταστήματα κάνουν γενναίες εκπτώσεις για να προσελκύσουν πελάτες που ποδοπατούνται ή περιμένουν σε ατελείωτες ουρές για να επωφεληθούν από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές σε προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. «Η Black Friday είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Αμερική και γίνεται πλέον σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες», προσθέτουν τα Public.

Η αλυσίδα Public δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τις προσφορές της τελευταίας Παρασκευής του Νοεμβρίου online, ωστόσο αναμένεται να το κάνει ακολουθώντας τα παραδείγματα του εξωτερικού. Οι «μοναδικές προσφορές» θα ισχύουν «για λίγες ώρες», όπως αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση.

tech.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024